Zen Pırlanta Kampanyaları

TAKİP ET

Mücevherler kadınlara en feminen şıklığı sunuyor. Hem doğal, hem klasik, hem kadınsı… Birbirinden güzel pırlantalar her zaman cesur olmaktan korkmayan kadınlar için tasarlandı.

Mücevherler kadınlara en feminen şıklığı sunuyor. Hem doğal, hem klasik, hem kadınsı… Birbirinden güzel pırlantalar her zaman cesur olmaktan korkmayan kadınlar için tasarlandı. Zen pırlanta kampanyaları şimdi görülmemiş fırsatlarla sizleri bekliyor. Tüm ürünlerde %50’ye varan indirimlerle en güzel ışıltıya en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Yaz aylarının ışıltısının izini taşıyan yeni Zen pırlanta modelleri şehrin sıcak ilkbahar - yaz günlerinde her ortamda takabileceğiniz mükemmel mücevherler soruyor.

 
 

%40-50 İndirim

Kendine özgü desenleri ile tasarlanan aksesuarlar sizi göz alıcı bir görünüme kavuşturuyor. Renkli ve özgün dünyasıyla kendine has tasarım kodlarının altını çizen Zen, spor, günlük ya da iş kombinlerini uygun tasarımlarıyla modern kombin önerileri sunan zengin bir seçkiye sahip. Dikkat çeken tasarımlar ilhamını doğanın özü ve gücünden alıyor. Zen’in sade çizgileri ve sezonun trend modelleri ile harmanlanan ve yaşamın her dakikasını kutlayan mükemmel modeller sizleri bekliyor.
 
 

8 Taksit Fırsatı

 
Her zaman en iyi fiyat garantisi ile müşterilerini mücevherler ile buluşturan Zen pırlanta ömür boyu hatırlanacak hediyeler için harika bir kampanya hazırladı. %50’ye varan indirimlerle birçok üründe geçerli fırsatı sakın kaçırmayın. Hayatımızdaki en değerli kişilere unutamayacağı bir sürpriz yaşatın. Benzersiz pırlantalar gibi her kadın çok özeldir.

 

3000 tl üzeri sürpriz pırlanta hediye!

 
Zen Pırlanta kalitesini yaşayacağınız bu önemli kampanyada %50 indirimin yanında aynı zamanda 3000 TL üzeri alışverişlerinizde de harika pırlanta sürpriz hediye sizleri bekliyor. Birbirinden farklı modelleri sekiz taksit fırsatıyla almak için hemen bir Zen pırlanta mağazasını ya da online alışveriş sitesini ziyaret edin. Işığı mükemmel yansıtan tasarımlar sizleri büyüleyecek. Birbirinden güzel modellerle kalpleri kazanan https://www.zenpirlanta.com/ pırlanta modelleri şimdi hem çok cazip fiyatlarla hem de kusursuz ışıltılarla sizlerin oluyor.