Zegga Online E-Ticaret

TAKİP ET

Zegga Online 2017 yılında sanal şirket şeklinde ticarete adım atmıştır.

Zegga Online 2017 yılında sanal şirket şeklinde ticarete adım atmıştır. Sitenin amacı birçok web sitesi üzerine hitap eden işlemler ve güncellemeler olmuştur. Müşterilere e-ticaret, web tasarımı, sosyal medya yönetimi, grafik tasarımı, kurumsal kimlik, pazaryeri danışmanlık gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır. Zegga Online Türkiye’de Pendik e-ticaret firmaları arasında öncü olan kuruluştur.
Birçok e-ticaret firmasından daha eski ve tecrübeli olan ekip sınırsız hizmeti ile müşterilerini mutlu etmektedir. Zegga Online Kurtköy web tasarım firmaları ile karşılaştırıldığında eşsiz web tasarımları yapılmaktadır. Çözüm ortakları ile de kalitesini belli eden kuruluş müşteri memnuniyetlerini de web sitelerinde paylaşmıştır. Sosyal medya platformuna da el uzatarak kişilerin daha çok kazanmasını hedeflemektedirler.

Zegga Online Sosyal Medya Platformu

Zegga Online sitesi Pendik e-ticaret sitesi yapanlar arasında en seçkin kuruluştur. Birçok e-ticaret hizmeti veren firma ödül alarak güvenirliğini göstermiştir. Aynı zamanda birbirinden tecrübeli ekip ile de sizlere kaliteli hizmet vermektedir.
Zegga Online ile sosyal medya platformunda dev bir marka olabilmeniz mümkündür. Bunun için Zegga Online sitesi ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Sosyal medyada yürüttüğünüz mesleğinizi adım adım yükseltebilirsiniz. İsteğinize bağlı kalarak sizlere yeni fikirler veren firma ile satış arttırabilir, markalaşma sürecine girebilir, potansiyel müşteriye sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda Zegga Online sizler için sanal pos sistemini sosyal medya platformuna entegre edebilmektedir.