Yorgunluk Belirtilerine Dikkat!

TAKİP ET

Son zamanlarda en sık duyduğumuz cümlelerden biri de 'kendimi çok yorgun hissediyorum'  Kişinin kendini yorgun ve halsiz hissetmesi yaygın bir sorundur.


Son zamanlarda en sık duyduğumuz cümlelerden biri de “kendimi çok yorgun hissediyorum”  Kişinin kendini yorgun ve halsiz hissetmesi yaygın bir sorundur. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli faktör yorgunluğun sebebidir. Çünkü kişinin yorgun olmasını sağlayacak birçok faktör bulunmaktadır. Bu faktörlerin başında;

Piskolojik yorgunluk

İş yorgunluğu

Spor sonrası yorgunluk

Mevsimsel yorgunlukPeki bu yorgunluk hissiyle nasıl baş edilir?
Öncelikle içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, olumlu yönlerinden değerlendirme yapmak gerekir. Herhangi bir konunun sürekli olumsuzluklarını düşünmek kişiyi psikolojik olarak olumsuz etkiler. İkinci altın kural ise düzeli uyku ve sağlıklı beslenmedir. Bir kişinin ortalama günde 7 ile 9 saate uyuması gerekmektedir. Böylece beyniniz ve vücudunuz dinlenir. Güne daha enerjik ve canlı başlarsınız.
Sağlıklı beslenme ise vücut fonksiyonları ve cilt sağlığı için son derece önem taşır. Özellikle vitamin ve mineraller açısından yüksek besinler tüketilmelidir. Beslenmenin yetersiz kaldığı ve kişinin günlük yaşantısına katkıda bulunmak için takviye edici gıda diğer adıyla gıda takviyeleri tüketilmesi tavsiye edilmektedir.
Suprdayn ürünleri vitamin, mineral ve koenzim içeriğine aktif ve enerjik bir yaşam için sizlere destek olacak gıda takviyelerini geliştirmektedir. Günlük hayatın koşuşturmasında daha sağlıklı ve aktif rol oynamanız için hazırlanan Supradyn markasının en sık tercih edilen ürününe birlikte göz atalım…
Supradyn Energy Focus
Yoğun stresli iş hayatınızda veya çalışma dönemlerinizde destek olmak amacıyla geliştirilen Supradyn Energy Focus, içeriğindeki B1, B2, B5 vitaminler, demir, magnezyum ve kalsiyum gibi enerji oluşumuna katkı sağlayacak maddeler bulunmaktadır.  Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına yardımcı olur. Daha dinç, enerjik ve sağlıklı hissetmenize destek olur.
Supradyn All Day
Koenzim Q10 içeren takviye edici gıdadır. Formülünde B1, B2, B5, B6, B7, B12, C vitaminleri ve Demir, Kalsiyum, Bakır, İyot, Magnezyum bulunmaktadır. Normal enerji oluşumuna katkıda bulunur. Yorgunluk hissinin azalmasını sağlar. Supradyn All Day Efervesan tablet, tok karnına bir bardak su ile tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Supradyn fiyat avantajı ile her kesme hitap etmektedir.
Sizde Supradyn Focus, Supradyn vitamin ve daha fazla ürün çeşidine Dermakozmetika fırsatlarıyla hemen sahip olabilirsiniz.