Yerli ve Milli Veri Depolama

TAKİP ET

Ülkemizde son dönemlerde birçok alanda yerli ve milli ürünler daha ön plana çıkmaktadır.

Ülkemizde son dönemlerde birçok alanda yerli ve milli ürünler daha ön plana çıkmaktadır. Bu alanların en başında da teknoloji gelmektedir. Teknoloji konusunda ülkemizde özellikle son 20 yıl içerisin de büyük yerli ve milli adımlar atıldı. Bu adımlar sayesinde ülkemizde teknoloji alanında milli eserler ortaya çıkmaya başladı. NGN firması da bu millileşme yolunda büyük adımlar atarak veri depolama alanında millileşmeyi sağlamıştır. Bulut bilişim teknolojisi alanında dışa bağımlı olan ülkemiz son yıllarda büyük bir yükseliş göstererek kendi sistemlerini kurmayı başarmış ve dünya çapında da adını duyurmuştur.

NGN İle Yerli Hizmet

Birçok büyük firma teknoloji konusunda ki çalışmalarında yurt dışı kaynaklı firmaları tercih etmekteydi. Ancak son yıllarda ülkemizde bu alandaki gelişmeler sayesinde büyük firmalarda yerli hizmetler almaya başladı ve iki taraflı kazanç ortaya çıktı. Özellikle veri merkezi oluşturma konusunda ülkemizde önemli adımlar atıldı. NGN firması yaptığı işler sayesinde ülkemizde 81 ile ve birçok ilçeye hizmet götürerek ülkemizde yerli data center oluşturma adımlarında başarı sağladı. Hem gösterdiği emek hem de oluşturduğu alt yapı sayesinde ülkemizin başta gelen birçok firması NGN firmasını tercih etti.
Sizlerde kendi firmalarınız için yenilikçi birçok sistem entegre etmek istiyorsanız web sayfamız üzerinden tüm hizmet detaylarımızı inceleyebilirsiniz. İletişim bilgileri üzerinden tüm uzman ekibimizle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.