Yayıncı Kuruluş BeIN Sports'a Yaptığı Açıklamada

TAKİP ET

Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş beIN Sports'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Nihat Özdemir'in 3 ila 5 ay önce görevden ayrıldığını söyleyenler oldu.

 

Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş beIN Sports'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Nihat Özdemir'in 3 ila 5 ay önce görevden ayrıldığını söyleyenler oldu. Durumun böyle olmadığını söyledik ama dikkate almadılar. Bunun başka bir modelini yaşıyoruz. Hamid Altıntop böyle bir şeyin farkında bile değil. Dün bile federasyonda kendi işi üzerinde çalışıyordu. Çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör ve teknik direktör olarak gelecekte Türk futboluna büyük faydalar sağlayacağını trendbet düşündüğüm bir arkadaşım. Şahsen sevdiğim biri. Bu söz konusu değil. Profesyonel kadromuzla ilgili haberler yanlıştır. Sosyal medyadaki her gönderiye bakarak bir karar veemeyiz. Sosyal medyaya bakarsak, şampiyonları açıkladık ve relegatorları belirledik.
 Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. lig olduğunu hatırlatıyoruz Özdemir, tüm ligleri zamanında bitireceklerine inandıklarını vurguladı: "Sezon başında birçok kesimden konuşmalar vardı. Haftayı tamamladık, kalan 17 haftayı. 28 yılda bir karşılaştığımız Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor yarışıyor. Neredeyse takımlar zorluyor. Kalan 17 haftayı sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. 16 Mayıs'ta yürüyorum ve tüm liglerimizi bitiriyorum." dedi.