Yaşlı Asansörleri

TAKİP ET

Yaşlı asansörleri evlerinde yaşlı olan ve iki ya da daha çok katlı evlerde yaşayan herkesin sıklıkla tercih etmiş olduğu bir asansör modelidir.

Yaşlı asansörleri evlerinde yaşlı olan ve iki ya da daha çok katlı evlerde yaşayan herkesin sıklıkla tercih etmiş olduğu bir asansör modelidir. Yaşlı asansörü merdiven korkuluğu boyunca kurulan bir sistem üzerinde işleyen ve bir koltuktan oluşan çok özel bir sistemdir. 
Yaşlı asansörü aynı zamanda koltuk asansörü olarak ta bilinmektedir. Bu tür asansör modelleri sayesinde tüm yaşlılarınız katlı evlerde kendi başına özgür bir şekilde hareket edebilmektedir. Merdivenleri kendi başına çıkma ve inme şansı olmayan, bunun için yanında güçlü birine ihtiyaç duyan tüm yaşlılarınız bu özel asansör modelleri sayesinde kendi başlarına katlar arasında inip çıkabilmekledir.

Erimas Asansör İle  Merdiven Asansör Sistemleri

Eğer evlerinizde katlar arasında bir asansör sistemi kurma istiyorsanız bunu en güvenli, en kolay ve en uygun maliyetli olacak şekilde kurabilmek için bizlere ulaşabilirsiniz. Erimas Asansör Sistemleri firması olarak sizler için merdiven asansörü sistemlerini satışa sunuyoruz. Farklı birçok özellik sayesinde her model ile tüm ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz.
Evlerinizde yaşayan ve merdiven çıkıp inebilecek sağlıkta olamayan her engelli ya da yaşlı birey için merdiven korkuluklarına kurmuş olduğumuz bir sistem aracılığı ile güvenli bir sistem sunuyoruz.
Sizlerde en uygun fiyatlar üzerinden bu sistemlere sahip olmak istiyorsanız Erimas Asansör Sistemleri web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizleri arayabilirsiniz.