Yalova'da Konforlu Yaşam

TAKİP ET

Kalite ve güvenin altına imzasını atmış firma, başarılı projeleri ile sektör de lider firmalar arasında yer almaktadır.

Kalite ve güvenin altına imzasını atmış firma, başarılı projeleri ile sektör de lider firmalar arasında yer almaktadır. Aile için her şey konseptiyle tasarlanan Akasya Family Concept aileniz ile hayalini kurduğunuz konforlu ve modern yaşamı sizlere sunmaktadır. Deprem bölgesi olan Yalova konut projeleri titizlik ile hazırlanırken, teknoloji ve modernleşme en iyi şekilde kullanılarak çalışmalar yapılmaktadır. Müşteri memnuniyetinin esas alındığı, rahat, kaliteli ve etkin bir iletişim ortamı sunulmaktadır. Zaman kavramını ön planda tutarak projeleri süresinde teslim eden firma, satış sonrası yapım sürecinde, tamamlanan konutlarda kalite kontrol yaparak ve randevu vererek müşterilerine anahtar teslim yapmaktadır.
Akasya Family Concept, konforu ve güveni hakkında sahip olduğu ayrıcalıklardan aşağıda sizler için kısaca bahsettik. Aileniz için konforlu yaşam standardını yukarı çekebilir, onları ve kendinizi şımartabilirsiniz.

Yüzme Havuzu (Çocuklar ve yetişkinler için)

Özel Alanlar ( Dinleme ve okuma odası, misafir suiti)

Eğlence Alanları (Siteye özel sinema salonu)

Yaşam Alanları (Müzik odası, çocuk oyun odası, davet odası vb.)

Spor Alanları ( Pek çok imkanı sağlayan spor odaları)

Hobi Odaları ( Her daire için özel tasarlanmış)Yukarı da bahsettiğimiz avantajlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için firmanın web sitesini ziyaret edebilir, destek ekibimizle telefon veya mail aracılığı ile iletişim kurabilirsiniz. Konforlu ve güvenli yaşam ilkesi ile müşteri memnuniyeti esas alınmaktadır.

En Kaliteli Yalova Projeleri

Güncel ve kapsamlı bilgiler ile ticaretin etik ilkelerine dayanarak kazançlı yatırım avantajını sunmakta olan firma aileler için en konforlu yaşam alanları projelerinin altına imzasını atmaktadır. İnşaat, gayrimenkul, geri dönüşüm ve tarım alanında faaliyet gösteren Yalova Group, sürekli gelişim ve yenilik kaydeden, güçlü kurumsal yapılanması, profesyonel çalışan kadrosu ile sektörel bilgi birikimleriyle planladığı projelerle artan değer konumundadır. Teknolojiyi yakından takip ederek, modern çağımıza en uygun, ticaretten önce müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet sunmaktadır. Yalova satılık evler fiyatlarında değişiklik gösterebilmektedir. Bunun nedeni sosyal, etkin iletişimli bir yaşam alanı faktörlerindendir.

Yalova’da Yaşam

Çocuk yaşam alanlarının, sosyal yaşantının aktif olduğu konutlar herkes tarafından arzu edilmektedir. Konforlu ve güvenli bir yaşam sürdürmek için yaşadığımız konutlar bizim en değerli alanlarımızdır. Her gün gelişen teknoloji ile gelişim kaydeden firma, kültürel değerler doğrultusunda, teknolojiyi ve modern mimariyi kalite anlayışı ile bütünleştirerek, çevreye zarar vermeden güvenilir yaşam alanları oluşturulmaktadır. Takım çalışmasını, sosyal sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışan firma, sektöründe lider bir kuruluştur.
Yalova ev fiyatları konumuna, konut yaşına göre değişiklikler göstermektedir ki bu her bölge de fiyatları belirleyen nedenler arasında yer almaktadır. Firma sizler için en uygun ve kaliteli yaşam projeleri için üstün çalışma ve gayret göstermektedir. Detaylı bilgi almak için firmanın web adresini ziyaret edebilirsiniz.