Whatsapp Plus Nedir?

TAKİP ET

Whatsapp son yılların en çok sevilen ve kullanılan uygulamalarından birisi haline geldi.

Whatsapp son yılların en çok sevilen ve kullanılan uygulamalarından birisi haline geldi. Her akıllı telefon kullanıcısının telefonun whatsapp programı mutlaka yüklü bir şekilde bulunuyor ve aktif olarak kullanılıyor. Gündelik yaşamda hayatın bir parçası haline gelen whatsapp programı artık hem özel yaşamımızda hem de iş yaşamımızda birçok farklı amaç için tercih ediliyor.
Whatsapp’a karşı olan ilgi böyle yoğun olunca program üzerinde sürekli olarak yeni gelişmeler yapılıyor. İnsanların taleplerinize ve ihtiyaçlarına göre çok daha aktif ve verimli kullanabilmek adına bazı yenilikler hazırlanıyor.  
Whatsapp plus whatsapp’ı çok daha etkin kullanabilmek adına hazırlanmış olan bir uygulamadır. Whatsapp uygulaması ile erişemediğiniz ve aslında kullanıldığında sizlerin birçok farklı alanda çok işine yarayacak olan tüm özellikleri Whatsapp plus ile kullanmanıza imkan sağlanıyor.

Whatsapp Plus Özellikleri Nelerdir?

Eğer whatsapp uygulamasında var olan özelliklerin sizlere yetersiz kaldığını düşünüyorsanız ve ilave bazı özelliklerle programı desteklemek istiyorsanız ilave olarak Whatsapp plus indirmelisiniz. Whatsapp plus indirdiğinizde sizler için ekstra olarak sunulacak bazı özellikler bulunmaktadır.  
Whatsapp plus ile silinen mesajları görebilirsiniz. Son dönemlerde whatsapp uygulamasında var olan mesaj silme özelliği ile karşı taraf sizler gönderdiği mesajı herkesten sil yapabiliyor. Bu durumda sizler size yazılan ancak silinen bu mesajları göremiyorsunuz. Eğer Whatsapp plus kullanıyorsanız bu mesajları görebilirsiniz.
Whatsapp plus ile çift tiki kapatabilirsiniz. Mavi tik seçeneği zaten whatsapp ile sizlere sunulmuştur. Ancak çift tik özelliği mecburen var olan bir durumdur. Eğer Whatsapp plus kullanıyorsanız çift tik uygulamasını da devre dışı bırakabilirsiniz. Böylelikle size gelen her mesaj tek tik ile kalacaktır.
Whatsapp plus ile mesaj yazarken karşı tarafın gördüğü ‘ yazıyor ‘ ibaresini gizleyebilirsiniz. Whastpp kullanıcıları için sunulmayan bu özellik Whatsapp plus kullananlar için bir tercih durumundadır.
Bu ve bunun gibi daha farklı birçok özellikten haberdar olabilmek için Bordo Klavyeli sitemize giriş yapabilirsiniz.

Whatsapp Plus Apk

Sizlerde ekstra bir uygulama olarak whatsapp plus kullanmak istiyorsanız bunun için Bordo Klavyeli sitemizi kullanabilirsiniz. burada yer alan whatsapp plus apk dosyasını indirerek tüm yeni özelliklere sahip olabilirsiniz.
 
Kaynak: Bordo Klavyeli