Villa Projeleri Nexonya Azure Villas

TAKİP ET

Villa Projeleri Nexonya Azure Villas Nexonya Azure Villas, İstanbul Çekmeköy Reşadiye'de yer alan bir villa projesidir. Projede, 20 adet lüks villa yer almaktadır. Her biri 4+1 olan villalar, bağımsız müstakil bahçeler, 2 araçlık kapalı otoparklar ve 4 cephesiyle açık panorama sahiptir.

Villa Projeleri Nexonya Azure Villas

Nexonya Azure Villas, İstanbul Çekmeköy Reşadiye'de yer alan bir villa projesidir. Projede, 20 adet lüks villa yer almaktadır. Her biri 4+1 olan villalar, bağımsız müstakil bahçeler, 2 araçlık kapalı otoparklar ve 4 cephesiyle açık panorama sahiptir.

Bahçe terasları, şömine, barbekü ve ateş çukuru gibi donatılar ile her villa projesi, sosyal aktiviteler için ideal bir alan sunmaktadır. Ayrıca her villaya özel açık havuzlar bulunmaktadır. Proje içinde ortak basketbol sahası, çocuk oyun oyunları ve kamelyalar gibi sosyal donatılar da mevcuttur. Nexonya Azure Villas, doğanın içinde ve yeşilin her tonunda yer almaktadır. Villa projesi, orman ve içindeki habitatı modern yaşama yaklaştıran bir fikrin inşasıdır.

Derinliğinde insan ve doğanın kendisini barındırır. Kuş seslerinde mutluluğu, tertemiz havasında yaşamı, gün doğumu ve batımı arasında sizin için geleceği saklar. Nexonya Azure Villas, mimarlarımız tarafından incelikle tasarlanmıştır. Renkler, dokular, kullanılan materyaller, Nexonya Azure'da lüks villa konforunu sizlere hissettirecektir.

Doğanın eşsiz güzellikleri Nexonya Azure villa projemiz ile bütünleşerek bir sanat eseri gibi görünür. Nexonya Azure Villas, İstanbul Çekmeköy Reşadiye'de yer alan bir villa projesi olmasına rağmen, şehir yaşamına ara vermek isteyenler için eşsiz bir seçenektir. Aynı zamanda konut lokasyonunun fiyatlarına etkisi bakımından da avantajlı bir satılık villa projesidir. Bu projede benzersiz bir hikayeye sahip olacaksınız. Nexonya Azure sizi çağırıyor, derin bir nefes alın ve yaşamın keyfini çıkarın.