Vali Fahri Meral'in Ramazan Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Vali Meral yayınladığı mesajında; ' Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na da

Vali Meral yayınladığı mesajında; " Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Ramazan Bayramında, başta anne ve babalarımız, eşimiz, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.

Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere kucak açarak ziyaret etmeli, gönülleri alınmalı, yalnız olmadıklarını hissettirerek bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz. Vatanımız, bayrağımız ve mukaddes değerlerimiz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınlarını ve kahraman gazilerimizi unutmayarak, yapacağımız her ziyaret gönülleri birleştirecek bayrama ayrı bir anlam katacaktır. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi rahmetle şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de siz değerli Karamanlı hemşehrilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Vatandaşlarımızın ve özellikle sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlâllerinden kaçınmalarını, uykusuz ve yorgun araç kullanmamalarını, emniyet kemerlerinin mutlaka takılması ile her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve huzurlu bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum.

Bu duygularla ilimizde görev yapan bütün kamu görevlileri ve aileleriyle Karamanlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum" dedi.