Twitter Nedir?

TAKİP ET

Twitter sosyal medya sitesidir. Aslı blog kültürüne dayanan bu sosyal medya sitesinde her hesabın aslında mini bir blog olduğunu söyleyebiliriz.

Twitter sosyal medya sitesidir. Aslı blog kültürüne dayanan bu sosyal medya sitesinde her hesabın aslında mini bir blog olduğunu söyleyebiliriz. Asıl hedefi insanların birbiriyle bağlantı kurmasına ve bunu yazı, link, resim ve video ile yapabilmesine olanak sağlar. Twitter’da ne kadar büyük bir kitleye sahip iseniz tweetleriniz o kadar çok etkili olacak ve doğal olarak hesabınızın popülerliği artacaktır. Sizde twitter takipçi satın al diyerek sitemizden takipçi satın alabilir ve bu sosyal mecra da popülerliğinizi artırabilir bunun yanı sıra tweetlerinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayarak daha etkili olabilirsiniz. Sadece bireylerin değil firmalarında kullandığı bu sosyal mecra artık iş başvurularında dahi incelenerek iş başvurunuz üzerinde olumlu ya da olumsuz bir etki bırakmaya başlamıştır. Ayrıca ülke ve dünya gündemi gibi konuların takibi sayesinde bir çok kitle tarafından aktif olarak kullanılmasını sağlamıştır. Twitter da hesabınızın kalitesini tweetlerinizin türü ve kalitesinin yanı sıra takip ettiklerinizin ve takipçilerinizin sayısı belirler. Twitter takipçinizin yanında takip edilen sayınızda önemlidir. Çok fazla takip ettiğiniz var ise hesabınız takip edeni takip et gibi yöntemler ya da uygulamalar ile takipçi sayısının artırıldığı düşünülür ve bu hesabınız üzerinde olumsuz etki bırakır. Sizde bu gibi durumlar ile karşılaşmamak adına yıllardır profesyonel olarak hizmet verdiğimiz bu sistem ile twitter takipçi satın al diyerek takibe takip ya da çeşitli takipçi uygulamaları ile zaman kaybetmeden ayrıca hesabınızı tehlikeye atmadan takipçilerinizi artırarak popüler olabilirsiniz.
 

Twitter Beğeni Neden Önemli?

Twitter beğenileriniz ne kadar fazla ise twiter algoritması gereği twetleriniz daha fazla kişiye göçsterilir. Bu nedenle twitter beğeni satın al hem daha geniş kitleler üzerinde etkinizi artırabilir ve erişim elde edebilirsiniz.