Tiktok Fenomeni Yeşim Resmi Kimdir?

TAKİP ET

Yeşim Resmi, asıl adı Yeşim sevinç olan bir Tiktok fenomenidir. Kendisi Tiktok' ta uzun bir süredir videolar çekiyor ve çok sayıda insan tarafından takip ediliyor.

Yeşim Resmi, asıl adı Yeşim sevinç olan bir Tiktok fenomenidir. Kendisi Tiktok’ ta uzun bir süredir videolar çekiyor ve çok sayıda insan tarafından takip ediliyor. Kendisinin doğum yılı ise 2001 olurken dünyaya Manisa ilinde gelmiştir. Ancak çocukluğu burada değil Edirne’de geçmiştir. Daha sonra Ankara’ya taşınan ünlü fenomen şu anda lisede öğrenci olarak öğretim hayatına devam ediyor.
 Kendisi Manisa’da doğmuştur ancak aslen Ordulu ’dur. Kilosu 51 olan ünlü fenomenin boyunun ise 1.70 olduğu biliniyor. İlişki durumu hakkındaysa net bir bilgi sunulması mümkün değildir. Sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor. Kimdir kim internet sitesinden Yeşim Resmi’ ye dair çeşitli bilgileri görmeniz ve hayatı hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Yeşim Resmi’ nin Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Yeşim Resmi’ nin çeşitli sosyal medya platformlarında hesapları bulunuyor. Ünlü olmasını sağlayan Tiktok hesabında 8,5 milyondan daha fazla takipçisi vardır ve burada oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Aynı zamanda Instagram hesabı da bulunur ve burada ise 320 bin takipçi sayısına sahiptir.
 Bunların yanı sıra genelde arkadaşları ile çektiği eğlenceli içeriklere sahip videoları yayınladığı bir de Youtube hesabı bulunuyor. Youtube abone sayısı ise 250 binden fazladır. Yeşim Resmi bu sosyal medya platformlarında birçok içerik paylaşımında bulunuyor. Kendisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için kimdir kim sitesini ziyaret edebilir ve fenomenin hayatını ve kim olduğunu görebilirsiniz.
Kaynak: https://www.kimdirkim.com/yesim-resmi-kimdir.html