TFF Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın'ın Çabalarıyla

TAKİP ET

Nihat Özdemir, TFF yönetim kurulu üyesi Nuri Akın'ın çabalarıyla 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda belli bir kapasitede seyirciyle çok iyi bir iş çıkardıklarını belirtti.

 

Nihat Özdemir, TFF yönetim kurulu üyesi Nuri Akın'ın çabalarıyla 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda belli bir kapasitede seyirciyle çok iyi bir iş çıkardıklarını belirtti. Ancak 29 Mayıs Şampiyonlar Ligi'nde ilgili UEFA'nın ve Sağlık Bakanlığı eder.aş olayıyla ilgili görüşmelerimizin belli bir noktaya geldiğini, seyircilerin fashionbet yine düsuz oynadığını göstermek istiyoruz. Türkiye bir turizm merkezi. "TFF Başkanı, 2022 Dünya Kupası eleme grubunda, büyükler milli takımı ile Hollanda arasında 24 Mart'ta Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maçın Atatürk Olimpiyat Stadı'na getirilebileceğini açıkladı.
Nihat Özdemir şunları söyledi: "En önemli maçımız olan Hollanda'da maçı istiyorduk. Bu, 2022 Dünya Kupası eleme gruplarının istediğimiz ilk maçı. "Galatasaray Telekom Stadyumu'nda oynanmaktadır. Ama maalesef son maçta gördüğümüz gibi bu sahanın drenajının iyi olmadığına inanıyorum. Drenaj iyi olduğunda şimdi hocamız Şenol Güneş bu oyunu orada oynayıp oynamamamızı düşünüyor ve ona göre bir karar verecek. Hollanda maçını Olimpiyat Stadı'na getirebiliriz. "