TFF 1'inci Lig'de Mücadele Eden Royal Hospital Bandırmaspor'un

TAKİP ET

TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Royal Hospital Bandırmaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla play-off etabına kalma hedeflerini güncellediklerini söyledi.

 

TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Royal Hospital Bandırmaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla play-off etabına kalma hedeflerini güncellediklerini söyledi. Sonuçlar bizi Sözeri'ye götürdü Akhisarspor ve Yılport Samsunspor'a son 3 maçın ilk 2'sinde betamara yenildiklerinde tökezlediklerini ve İstanbulspor galibiyetiyle tekrar beklediklerini ifade etti. Kazanırsan, kağıt üzerinde kazanamazsın.
Bu maçlara iyi odaklanamazsanız, çok hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu hayal kırıklığını yaşamak istemiyoruz. Bunun üzerinde de çalışıyoruz. Oyuncularımızla iletişimimizi kesmiyor, motive ediyoruz. Eskişehirspor'da kalırsak Allah korusun, İstanbulspor galibiyetinin bir anlamı yok. Bu yüzden bu maçı kazanmalısın. En büyük hedefimiz iyi konsantre oyun almak, hata yapmamak, girdiğimiz pozisyonları değerlendirip kazanmak.