Taşımacılık ve Depolama Hizmeti

TAKİP ET

Depolama hizmeti taşımacılık işlerinin bir kolu gibidir. Özellikle uluslararası taşımacılık işlerinden firmaların depolama hizmetine ihtiyacı olmaktadır.

Depolama hizmeti taşımacılık işlerinin bir kolu gibidir. Özellikle uluslararası taşımacılık işlerinden firmaların depolama hizmetine ihtiyacı olmaktadır. Bugün ithalat ve ihracat işleri oldukça yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Ticaret ulusal olmaktan çıkıp artık küresel bir hal almış durumdadır. Türkiye’de üretilen bir ürün Kanada’da bir bayi aracılığı ile satışa sunulabilmektedir. Ve tüm bu süreçlerde taşımacılık hizmeti oldukça şekil değiştirerek hızla gelişmekte ve büyümektedir. Depolama hizmeti de bu hizmetin bir kolu haline gelmiştir. Birkaç farklı taşımacılık yolu ile sev edilen ürünlerin değişim noktalarında bekletilmeleri gibi durumlarda güvende olabilmeleri için depolama hizmeti verilmektedir. Ve SLK Logistics firması bu alanda hizmet veren nadir firmalardan birisidir.

Karayolu Taşımacılığı

Karayolu taşımacılığı tüm taşımacılık hizmetleri arasında en çok talep edilen taşımacılıktır. Çünkü en uyun fiyatlarla taşımacılık yapılmaktadır. İster ulusal bazda isterseniz de uluslararası bazda karayolu taşımacılığı ile tüm sevkiyatlarınız yapabilirsiniz.

Havayolu Taşımacılığı

Havayolu taşımacılığı en kısa sürelerde teslimatları gerçekleştiren nakliye yöntemidir. Ancak bu hizmetin karşılığı olarak oldukça yüksek bedeller ödenmektedir. Bu nedenle çoğu kez tercih edilmemektedir.

Denizyolu Taşımacılığı

Uluslararası taşımacılık işlerinden en çok tercih edilen yöntem denizyolu taşımacılığı yöntemidir. clk-logistics.com adresine giriş yaparak CLK Logistics tarafında gerçekleştirilen denizyolu taşımacılığına dair en detaylı bilgililere ulaşabilirsiniz.
Aynı zamanda site içerinde yer alan iletişim bilgileri aracılığı ile firmaya ulaşabilir ve yetkililerden fiyat ve teslimat sürelerine ilişkin bilgiler alabilirsiniz.