Tahancı Hukuk Bürosu iş hukuku konusunda uzman

TAKİP ET

Başkent Ankara'da kurulan Tahancı Hukuk Bürosu iş hukuku alanında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta son derece uzman bir kadro ile hizmet vermektedir.

Başkent Ankara’da kurulan Tahancı Hukuk Bürosu iş hukuku alanında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta son derece uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. Tahancı Hukuk Bürosu işçi veya işverenin arasındaki anlaşmazlıkların veya hukuki yanlışların giderilmesini, adaletin sağlanmasını hayata geçirmek için çaba sarf etmektedir. Tahancı Hukuk Bürosu, kurulduğu günden bu yana işçi hakları ve işçi ile iş veren arasındaki uyuşmazlıkların çözümü noktasında aksiyon almaktadır. Bu konuda birçok başarıya da imza atan Tahancı Hukuk Bürosu, iş hukuku avukatı Ankara şeklinde yapılan tercihlerde en çok seçilen hukuk bürolarından biri olmaktadır.

Tahancı Hukuk Bürosu müvekkilleri ile bir bütündür

Avukatlık mesleği bir hak olan savunma hakkının bir diğer tezahürü olarak karşımıza çıkmaktadır. Tahancı Hukuk Bürosu, bu meslekte müvekkillerinin yerine kendilerini koyarak son derece içten ve son derece disiplinli bir biçimde çalışmaktadır. Ayrıca Tahancı Hukuk Bürosu, hukuki mevzuatlarda yapılan son gelişmeleri en güncel hali ile takip edebilmektedir. İşçi ile işveren arasında veya her ikisinin de devletle arasında oluşan bir takım anlaşmazlıklara çözüm üretme hayali ile çalışmalar yürütmektedir. Hem hızlı hem güncel hem de disiplinli olan Tahancı Hukuk Bürosu, aynı zamanda genç ve dinamik bir avukat kadrosuna da sahiptir. Ayrıca Tahancı Hukuk Bürosu, sadece iş hukuku alanında değil diğer birçok alanda da müvekkillerine yayar sağlamaktadır.
Kaynak: https://www.tahanci.av.tr/faaliyet-alanlari/is-hukuku-davasi-mahkemesi-avukati-ankara/