Survivor 2021 Ünlüler Kadrosu Belli Oldu! İşte O isimler

TAKİP ET

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor yarışması yayınlanacağı tarih, yarışmacı kadrosu her sene olduğu gibi bu senede büyük merak konusu haline geldi.

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor yarışması yayınlanacağı tarih, yarışmacı kadrosu her sene olduğu gibi bu senede büyük merak konusu haline geldi. Acun Ilıcalının resmi olarak açıkladığı ilk ünlü isim Issız Adam filminin başrol oyuncusu olan Cemal Hünal oldu. Ünlüler takımında diğer isimlerin netleşmese de ünlüler takımda olma olasılığı yüksek olan Survivor 2021 kadrosu için Aşkı Memnu dizisinde Bülent karakterini oynayan Batuhan Karacakaya ve Demet Akalın’ın eski eşi olan Okan Kurt’un ünlüler takımında yer alacağı konuşulmaktadır. Ünlüler takımı için atılan diğer güçlü bir iddia ise Öykü Çelik iddiasıdır. Sizde Survivor yarışmasında oynayacak ünlülerin kim olduğunu öğrenmek istiyorsanız Gezen Vatandaş sayfasını takip edebilirsiniz.

Çok Konuşulan İddia Galatasaray Oyuncusu Survivor 2021 Kadrosunda!!

Survivor 2021 sezonu izleyiciler tarafından büyük bir sabırsızlıkla izleyici karşısına ne zaman çıkacağı beklenmektedir. Acun Ilıcalı Survivor 2021 yarışmasının 9 Ocak tarihinde saat 20:00’de izleyici ile buluşacağı bilgisini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Yarışmanın tarihi kesinleştikten sonra Survivor 2021 yarışmacıları kimler olacağı ile olan merak daha da çok artmaya başladı. Ses getiren iddialardan biride Galatasaray ve Trabzon spor takımlarında forma giyen futbolcu Barış Özbek’in olacağıdır. Kesin gözü ile bakılan bu iddianın doğru olup olmayacağı önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Sizde Survivor ve diğer bütün haberlerden ilk sizin bilginiz olsun istiyorsanız Gezen Vatandaş sayfasını takip edebilirsiniz.