Steam Cüzdan Kodu İşlemleri

TAKİP ET

İçerisinde birçok farklı işlem yapabildiğiniz, örnek göstermek gerekirse de oyun hesabı satın alabildiğiniz, oyunlarda kullanmak üzere çeşitli kodlar alabildiğiniz ve kendi hesabınızı da başka bir oyuncuya satmak üzere satışa çıkarabildiğiniz, itemsatis.com adresinden de ulaşımını sağlayabileceğiniz. Bu site üzerinden aynı şekilde steam cüzdan kodu da satın alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
Büyük bir oyun platformu olan içerisinde çeşitli oyunları oynayabildiğiniz gibi yayın yapma imkanınızın da olduğu Steam içerisindeki aktive edebileceğiniz cüzdan kodlarını da aynı zamanda bu site içerisinde oldukça iyi fiyatlarla satın alabilirsiniz. Belirli indirimler de uygulayan site aynı zamanda bu fiyatlandırma için size bir liste de oluşturmuştur. Buna göre karar verip alıp işlemi oluşturabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodları İçerikleri

Site içerisinde kod alabilmek için öncelikle üye olmanız gerekliyken ek olarak da endişe ettiğiniz güvenlik unsuru konusunda da rahatlamanız en doğrusudur. Çünkü site, size bu konuda kolaylık sağlamaktadır. Nasıl ki üye olurken kullandığınız kişisel bilgileriniz koruma altında tutuluyorsa girdiğiniz kart bilgileriniz de şifreleme yöntemi ile korunur.
Elbette satın alma işlemini tamamladıktan sonra eğer bu aldığınız kodu nasıl aktif edeceğinizi de bilmiyorsanız site size bu konuda da yardımcı olmaktadır. Bununla ilgili de gerekli bilgilendirmeleri kendi bünyesinde detaylı şekilde işlemektedir. Bu noktada aslında yapmanız gereken aldığınız kodu kendi hesabınızda kopyalayarak aktive etmenizdir. 
  Kaynak: https://www.itemsatis.com/urunler/steam-cuzdan-kodu.html