SSK KARAMAN HASTANESİ İNŞAATI ARALIK AYINDA TAMAMLANACAK

TAKİP ET

Yapımına bir süre ara verilen Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Karaman Hastanesi inşaatının aralık ayında tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

KARAMAN (İHA) - Yapımına bir süre ara verilen Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Karaman Hastanesi inşaatının aralık ayında tamamlanmasının planlandığı bildirildi.
İnşaat ihalesini alan ilk firmanın bazı nedenlerden dolayı sözleşmesinin feshedilmesinden sonra yapımına bir süre ara verilen SSK Hastanesi'nin yapımına yeniden başlandı. Yeni ihaleyi kazanan firmanın sorumlusu Ensari Babaklı, çalışmaların bütün hızıyla sürdüğünü belirterek, "Binanın içerisinde odaların sıva ve fayans işleri bitti. Mermerleri döşenmeye devam ediyor. Asansörler de bitmek üzere. Şu anda çalışmalarda hiçbir sorun yok. Çalışmalarımız titizlikle sürüyor. Bir taraftan inşaatın ince işleri devam ederken, bir taraftan da bahçe düzenlenmesine başladık. Karaman halkı için büyük önem taşıyan 100 yatak kapasiteli bu hastanenin önemini biliyoruz ve hastaneyi bu yılın aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

18.06.2003