Sosyal Yemek Aktiviteleri

TAKİP ET

Adana yöresine ait pek çok lezzeti bulabileceğiniz, Adana Lezzet Festivali 2020 yılı itibariyle de misafirlerini kucak açmaya devam ediyor.

Adana yöresine ait pek çok lezzeti bulabileceğiniz, Adana Lezzet Festivali 2020 yılı itibariyle de misafirlerini kucak açmaya devam ediyor. Salgın döneminin yıldıramadığını gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi, çeşitli sponsorlar ile anlaşarak internet üzerinden bu festivalin gerçekleşeceğini duyurmuştu. Daha önce Ekim ayında yapılacağı belirlenen bu festival tam tarihi itibariyle 9-11 Ekim tarihleri arasında yapılacağı şeklinde haberler alındı. Gerek sosyal medya platformları gerekse Youtube kanalı üzerinden yayınlanan çeşitli haberler, sistemin nasıl işleyeceği ve ürünlerin ne tarzda olacağı konusunda sizlerin bilgilenmesini yardımcı oluyor. Dünya çapında tanınan pek çok gastronomi şefinin katılımlarıyla daha da büyük bir yankı uyandıracak olan Adana Lezzet Festivali, sizler için kaliteli hizmet verme noktasında büyük çaba sarf etmektedir.
 

Online Adana Yemek Kültürü

Ülkenin mutfak kültürünün büyük bir kısmını oluşturmakta olan Adana, özellikle de son yıllarda dünya çapında yayılmasıyla birlikte ülkenin reklam yüzü olmuştur. Yiyecek konusunda son derece özgün içerikler üreten güzel şehrimiz Adana, bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan lezzet festivali ile birlikte tekrar ekonomiyi canlandırmaya amaçlıyor. Bu noktada hem ziyaretçilerin diledikleri ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilmesi hem de bu ürünleri üreten kişilerin ekonomik anlamda rahata çıkabilmesini sağlayan bu festivaller, büyük bir canlılık kazandırıyor. Daha önceleri turistik anlamda da büyük katkıları olan festivaller, maalesef bu yıl dijital ortamda düzenleneceğini den dolayı sadece esnafa yapacağı katkılar ile sınırlı kalacak.  Sizler de bu tür faaliyetleri desteklemek veya Adana mutfağına yakından ilgi  duyarak lezzetlerin tadına varmak istiyorsanız 9 Ekim tarihinde açılacak olan bu lezzet şölenine davetlisiniz.