Sosyal Medya Yönetimi Nedir? Neden Önemli?

TAKİP ET

 

Sosyal medya yönetimi; sayfaların ya da hesapların erişim, etkileşim, içerik ve reklam stratejilerini belirleyip uygulama işlemidir. Yapılan çalışmaların raporlanıp ölçümlenmesi de bu hizmet kapsamına dâhildir. Herkes sosyal medya kullanabilir. Ancak deyim yerindeyse ona hükmedebilmeniz, işletmenizin veya markanızın çıkarlarına hizmet edecek bir araç hâline getirmeniz sosyal medya yönetimiyle mümkündür.
İşte Bursa sosyal medya yönetimi ajanslarından biri olan Ajans Bulut, adım adım zirveye doğru yükselmek isteyenlere hitap eder. Kusursuz stratejiler, akılda kalıcı ve etkileyici içerikler, güçlü hedef kitle iletişimi ve dahası ajansın profesyonel sosyal medya yönetim hizmetinde kendine yer bulur. Markanızı sosyal medyanın en güzel yerinde konumlandırmak, sesinizi daha uzak mesafelere duyurmak istiyorsanız Ajans Bulut ile tanışmalısınız.

Sosyal Medya Hizmeti Neleri İçerir?

Hitap edeceğiniz hedef kitlenin belirlenmesi

Mevcut sayfalarınız veya hesaplarınız varsa bunların kontrol edilip düzenlenmesi

Gerekiyorsa yeni hesapların ve sayfaların oluşturulması

Kaliteli, özgün, hedef kitleye yönelik, güncel ve ilgi çekici içerik paylaşımı (Video, yazı, fotoğraf vb.)

Rakip analizi

Kriz yönetimi

Çekiliş, yarışma, kampanya ve reklam faaliyetlerinin koordine edilmesi

Hedef kitle etkileşimi (Gönderilen mesajları ve yorumları cevaplamak gibi)

Sosyal Medya Yönetimi Fiyatları

Her ajans bu alanda müşterilerine farklı paket seçenekleri sunar. Bu paketlerde; hizmet süresi, paylaşım sayısı, içerik türleri ve benzeri unsurlar değişiklik gösterir. Dolayısıyla fiyatlandırma geniş bir aralığı kapsar.
Bursa sosyal medya danışmanlığı konusunda öne çıkan Ajans Bulut, talepleriniz doğrultusunda en uygun fiyat teklifini verecektir.