Son Model Araçlar İçin Arıza Tespit Cihazı

TAKİP ET

Nitro Mekatronik arıza tespit konusunda kendini kanıtlamış başarılı bir firmadır. Arıza tespit cihazı konusunda binek, hafif ticari, ağır vasıta, marine deniz araçları, gibi araçların arıza tespiti konusunda özel servislere son derece büyük kolaylık sağlayan arıza tespit cihazlarını tedarik ederek kullanıcıları memnun etmektedir.

Nitro Mekatronik arıza tespit konusunda kendini kanıtlamış başarılı bir firmadır. Arıza tespit cihazı konusunda binek, hafif ticari, ağır vasıta, marine deniz araçları, gibi araçların arıza tespiti konusunda özel servislere son derece büyük kolaylık sağlayan arıza tespit cihazlarını tedarik ederek kullanıcıları memnun etmektedir. Karmaşıklaşmış araç sistemlerini yetkili servisin müdahale etmesinden farkı olmaksızın sunduğu en iyi arıza tespit cihazlar ile çözmektedir.
Arıza kodu okuma silme işlemlerini, araç listesinde bulunan bütün araçların arızalarını kolaylıkla tespit ederek tamirini gerçekleştirip arızalarını giderebilirsiniz. Bunların yanı sıra arızanın tüm detaylarını sorunsuzca inceleme imkânı sunarak hızlı müdahale fırsatı sağlamaktadır.

Ayrıca Araçların sensör değerlerini görüntüleyebilir ve olması gereken değerler ile karşılaştırabilirsiniz. Bu sensör değerleri arızanın tespitini kolaylaştırıp sorunlu sensörün tamirini yapmanıza olanak sağlar. Elektronik kontrol ünitesine sahip olan araçlar kullanıcıya bir arıza durumunda sensör lambaları ile uyararak, araç kullanıcısının özel veya yetkili servise gitmesi için yönlendirmede bulunmaktadır. Özel servislerin sıklıkla kullandığı arıza tespit cihazları Nitro Mekatronik firması sağladığı profesyonel arıza tespit cihazları ile gerek otomobil ustalarının gerekse araç kullanıcılarına büyük kolaylık sağlamaktadır. En iyi arıza tespit cihazı arızanın çok hızlı bir şekilde tespit edilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda hızlı tespit edilen arızanın giderilmesini sağlamakta veya otomobil ustalarını yönlendirmektedir. Nitro mekatronik firmasının sunduğu arıza tespit cihazı Universal olup tüm dünyada var olan marka ve modelleri içermektedir. Herhangi bir ayrım gözetmeksizin araçlara müdahale etme konusunda son derece kullanışlı cihazlardır. Türkiye’de distribütörlüğünü yaptığımız birçok marka vardır. Launch, Autel, Jaltest ve birçok firma ile çalışarak Türkiye’deki ihtiyaçları karşılamaktayız. Satış ekibimiz, bu cihazları satın almak isteyen kullanıcılara en doğru şekilde bilgi vererek doğru cihaz seçimleri yapmalarını sağlamaktadır. Satış ekibi kendini kanıtlamış bu işte kendini bir hayli geliştirmiş profesyonel ekipten oluşmaktadır. Satış konusunda ne kadar iyiysek satış sonrasında da son derece profesyonel ekibe sahibiz. Teknik ekibimiz müşterilerimizin sorunlarını çözmek için çalışmalarını en iyi şekilde yürütmekteler. Gerek şubelerimize gelen müşterilerimiz ile gerekse telefon vasıtasıyla veya uzaktan bağlantılar ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.