Sms Mobil Doğrulama

TAKİP ET

Sosyal medya sitelerine üye olmak veya bazı en çok tercih edilen uygulamaları aktif olarak kullanabilmek için Bağlantısms onay sürecinden geçmeniz gerekiyor.

Sosyal medya sitelerine üye olmak veya bazı en çok tercih edilen uygulamaları aktif olarak kullanabilmek için sms onay sürecinden geçmeniz gerekiyor. Bazı siteler onay sürecinde mail onayı kullanırken, birçok site sms onay sistemini tercih etmektedirler. Bu süreçte site üyeliğinizi gerçekleştirirken sizlerden bazı bilgiler istenmektedir. Bu bilgiler arasında aktif ol arka kullanılan bir cep telefonu bilgisi de talep edilmektedir. Üyelik kaydının son aşamasında, sisteme giriş yapmış olduğunuz cep telefonu mesajına mobil onay kodu gönderilmektedir. Bu kodu ilgili alana girdiğinizde ise tüm üyelik işlemleriniz sonuçlanmakta ve platformları aktif olarak kullanmaya başlamaktasınızdır.
Bu süreçte bazı özel nedenlerden ve güvenlik kaygılarından dolayı kendinize ait olan cep telefonu numarasını kullanmak istemeyebilirsiniz. Ya da zaten kendinize ait olan cep telefonu numarası üzerine aynı platformda açılmış bir üyelik olabilir. Aynı hat üzerine iki veya daha fazla üyelik gerçekleştirilemeyeceğine göre yeni bir telefon numarasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Tam olarak bu aşamada sms doğrulama firması olarak sizlere hizmet veriyoruz. Tek kullanımlık telefon numaraları satışı yapıyoruz. Tüm sosyal medya üyeliklerinizde satın almış olduğunuz numaraları kullanarak üyelik sürecini tamamlayabilirsiniz.
 

En Uygun Fiyatlı Sms Doğrulama

Sms Doğrulama firması olarak sizlere çok uygun fiyatlarla numara satışı yapıyoruz. İstediğiniz adette ve farklı ülke kodlarında satın alacağınız en uygun fiyatlı ve tek kullanımlık numaralar ile tüm üyeliklerinizi yapabilirsiniz.
smsdogrulama.net adresi üzerinden sitemize giriş yapabilirsiniz.