Siz Belirleyin Onlar Pişirsin

TAKİP ET

İşyeri sahibiyseniz sürekli olarak çalışanlarınız için yemek tedarik etme görevini üstlenmişsiniz demektir.

İşyeri sahibiyseniz sürekli olarak çalışanlarınız için yemek tedarik etme görevini üstlenmişsiniz demektir. Her gün düzenli olarak yemeklerin gelebilmesi için bir catering firması ile iletişime geçmeniz gerekli. Catering firmaları belirlenen menüler üzerinden siz ve çalışanlarınız için yemek tedarikini sağlayacaktır. Catering hizmeti alırken çok sayıda farklı seçeneğiniz olduğunu bilmelisiniz. Sizlerin karşınıza yalnızca birkaç farklı çeşit ürünle gelen ve sizi bunları seçmeye zorlayan firmaları tercih etmek zorunda değilsiniz. http://www.as-san.com/tr/kurumsal/catering-nedir adresine girdiğinizde ülkemizin en başarılı catering firmalarından bir tanesine ulaşmış olursunuz. En iyi catering şirketi ile görüşme gerçekleştirmek istiyorsanız aradığınız fırsat elinize geçti. Dilediğiniz yemekleri AŞSAN firmasına ileterek bu yemeklerden kurulu bir menü talep edebilirsiniz.

Her Zaman Kontrol Edilen Yemekler

Yemek yapmak oldukça hassas bir iştir. Farkında olmadan yapılan tek bir hata binlerce insanın olumsuz sağlık sorunları yaşamasına sebep olabilir. Bu sorunlar her zaman insanların hastaneye yatmasına sebep olacak büyük problemler olmaz. Bazen hafifi bir karın ağrısı da tüketilen yemeklerden kaynaklı bir sorun olarak kabul edilir. AŞSAN Catering ile çalışırsanız yemeklerin kalitesi ve sağlık açısından durumu konusunda bir endişe duymanıza gerek olmaz. Çünkü firma, ürünlerin sizlere ulaşmadan önce birçok kez kontrol edileceğini garanti ediyor. Böyle bir hizmet söz konusu olduğu için sorun yaşama ihtimaliniz yok. AŞSAN firmasının en kaliteli yemek firması olarak anılmasının sebeplerinden bir tanesi de bu.

Ekonomik Tekliflere İlgi Çekici Menüler

Şirketiniz için toplu bir yemek hizmeti satın alacaksanız bu aşamada ekonomiyi ön planda tutmanız oldukça doğal. Tabi ki her zaman alabileceğiniz en düşük teklife onay vermenize gerek yok. Belirli bir kaliteyi şart koşmanız oldukça önemli. AŞSAN ile iletişime geçtiğinizde bir menü belirleyerek teklif alabilirsiniz. Eğer teklif size göre yüksek fiyatlı ise kendi fiyatınızı belirterek bu fiyata uygun bir menü çıkarmasını da talep edebilirsiniz. En iyi catering şirketi olarak gösterilen adreslerden bir tanesi olduğu için düşük bütçeye uygun muhteşem bir menü çıkarmayı da başaracaktır. Menüdeki ürünlerin lezzeti sizleri şaşırtmaya yetecek.