Şirinvet duyarlı, güler yüzlü ve profesyonel bir hizmet sunar

TAKİP ET

Şirinvet İstanbul merkezi olarak faaliyet yürüten ve başta Bahçelievler veteriner kliniği ihtiyacını karşılayan son derece etkin ve verimli bir klinik olarak faaliyet yürütmektedir.

Şirinvet İstanbul merkezi olarak faaliyet yürüten ve başta Bahçelievler veteriner kliniği ihtiyacını karşılayan son derece etkin ve verimli bir klinik olarak faaliyet yürütmektedir. Şirinvet bünyesinde son derece profesyonel kadroları istihdam etmektedir bu noktada Ataköy veteriner ihtiyacı olan bireylerde ülkemizin en başarılı veteriner hekimleri ile çalışmak noktasında Şirinvet’i tercih etmektedirler. Şirinvet küçük dostlarınızın sizin hayatınızda ne kadar büyük bir öneme sahip olduklarını ve onlara olan sevginizin onların da sadakatinin ne büyük oranda hayatınızı etkilediğini bilerek faaliyetlerini yürütmektedir. Bu yüzden hem küçük dostlarınıza karşı şefkatli hem sizlere karşı oldukça güler yüzlü bir şekilde hizmet sunmaktadır. Bünyesinde ülkemizin en değerli veteriner hekimlerine barındıran Şirinvet küçük dostlarınız için yapılabilecek en iyi tedavi seçenekleri ile onların iyileşmesine katkı sağlamaktadır.

7 gün 24 saat iletişim kurmak mümkündür

Şirin ve ülkemizde nadir olarak karşılaşılan ve 7 gün 24 saat küçük dostlarımızın acil hastalıklarının karşı hizmet veren ender veteriner klinikleri arasında yer almaktadır. Bu noktada son derece etkin ve verimli çalışmalar yürüten Şirinvet küçük dostlarınızla yapılması gereken acil müdahaleleri son derece hızlı bir biçimde yerine getirmekte ve küçük dostlarınızın hayatını kurtarmaya katkı sağlamaktadır. Öte yandan yine dilediğiniz zaman ihtiyacınız anında irtibat kurabileceğiniz WhatsApp hattını da etkin olarak hastalarının deneyimine sunulmuştur.