Selülitlerden kurtulmak için spor büyük bir faktördür

TAKİP ET

Selülitler kadınların özellikle de yaz aylarında korkulu rüyalarıdır. Bacaklarda baldırlarda kalçada ve hatta koldaki pazularda bile bazen selülit görünümüne rastlamak mümkündür.

Selülitler kadınların özellikle de yaz aylarında korkulu rüyalarıdır. Bacaklarda baldırlarda kalçada ve hatta koldaki pazularda bile bazen selülit görünümüne rastlamak mümkündür. Özellikle hareketsiz bir yaşam ofiste çalışma şartları evde kısıtlı spor olanakları nedeniyle bireyler selülitle daha fazla yüz yüze gelmektedir. Kiloya bağlı olarak erkeklerde de görülse de genel anlamda kadınlar selülitten daha fazla şikayet ederler. Deri ve cilt yapısı bakımından kadınlar selülit görünümüne daha fazla eğilimlidir. Selülit görünümüne neden olan en büyük faktör hareketsizlik ise diğer önemli bir faktör de su tüketiminin az olmasıdır. Yapılan araştırmalar doktorlar ve sağlık kuruluşları genel anlamda bireylerin boyları ve kiloları ile doğru orantılı olarak günlük 3 litre su tüketmeleri gerektiğini ifade ederler. Öte yandan su tüketmeyi aynı zamanda çay kahve alkol sigara kola ve gazoz gibi içecekleri fazla tüketmek de selülit görünümünü iki kat arttıracaktır. Ülkemizde selülit görünümünün azaltılması için kadınlar çeşitli yöntemler kullansa da bunu azaltmak için dermo Kozmetik ürünlerinden faydalanmak daha mantıklı olacaktır. Özellikle selülit peelingi banyo sırasında kullanıldığında gözenekleri açar cilde canlılık verir ve zamanla selülit görünümünü azaltır.

En kaliteli selülit peelingi Vibesoo Kozmetik'te

Vibesoo Kozmetik, kurulduğu günden bu yana ülkemizde Kozmetik alanında faaliyet yürüten ve cilt bakımı ürünleri başta olmak üzere son derece geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir Kozmetik firmasıdır. Firma insan sağlığına ve çevreye son derece duyarlı bir şekilde ürün ve hizmet üretmektedir. Doğallığa güzelliğe estetiğe değer vererek bunları çalışma prensiplerinin merkezine koyan kuruluş aynı zamanda ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Eşsiz içeriği ile selülit görünümünü azaltıp aynı zamanda cildin canlanmasına ve kan dolaşımının hızlanmasına fayda sağlayan Vibesoo selülit peelingi keşfeden kadınların vazgeçilmezi olmayı başarmıştır. O anlamda Kozmetik alanında birçok farklı ürünü geride bırakan selülit peelingi kadınların kısa sürede selülit görünümünden kurtulmaları için başarılı sonuçlar almıştır. Firma internet üzerinden de satış gerçekleştirerek web sitesi üzerinden güvenli ödeme seçenekleri ile müşterilerinin sipariş ettiği ürünleri onlara eksiksiz ve sıkıntısız bir şekilde kapılarına kadar ulaştırmaktadır.

Selülit görünümünü azaltmak için banyo lifi kullanın

Kozmetik ürünlerin beslenmede düzenlemelerin yanı sıra banyo lifi kullanmak ve at kılı fırça kullanmak selülit görünümünü büyük oranda azaltacaktır. At kılı fırça bölgedeki kan dolaşımını hızlandıracak ve oradaki hareketlenmeye arttırarak yağ yakılmasına da neden olacaktır. Özellikle pintilerin at kılı fırça normal fırça ya da banyo lifi ile vücuda sürülmesi de daha iyi performans alınması için önem arz eder. Aynı zamanda Türk kahvesinin telvesini sürmek Kaya tuzu ve zeytinyağı ile karıştırarak bu ürünleri selülitli bölgelere temas ettirmek ve ovalamak da selülit görünümünü azaltan bilmektedir. Günlük en az 30 dakika yürüyüş yapmak veya yavaş tempoda koşmak da selülitle mücadele de bireylere büyük katkılar sağlayacaktır.
Kaynak: https://vibesoo.com/urun/vibesoo-scrup-el-ayak-vucut-peelingi-15