Sakarya Redüktör Dünya Markaları ve Geniş Yelpazesi

TAKİP ET

Sektör içerisinde redüktör ve motor alanında lider olan markalardan biridir. Aynı zamanda lider olan diğer markalarında bayiliğini üstlenmiştir.

Sektör içerisinde redüktör ve motor alanında lider olan markalardan biridir. Aynı zamanda lider olan diğer markalarında bayiliğini üstlenmiştir. Sakarya redüktör firması oldukça geniş stok miktarına sahip bir şekilde hizmet sunar. Aynı zamanda sizler için 7/24 çalışan gece gündüz demeden ekipleri vardır. Araç filosu ile daima hazırda beklerler. Müşteri memnuniyeti her zaman en üst seviyede tutularak ilerleme gösterilmesine önem verilir. Sektör içerisinde en çok tercih edilen ve güvenilir olan firmalardan biridir. Kalite politikası doğrultusunda müşterilerine yardımcı olur.
Zonguldak redüktör hizmetlerinin bir parçasıdır. Türkiye üzerinde birçok il üzerinden redüktör hizmeti sağlar. Bu sayede kolay bir şekilde ulaşım sağlamanız mümkündür. Redüktör kapalı dişli sistem olarak bilinir. Aracın mekanik, hidrolik ve elektrik sistemleri üzerinde yer alan bir dişli araç çeşididir. Redüktör kullanımı genellikle ağır cisimler üzerinde gerçekleştirilir. Aynı zamanda bu işlemler için fazla derece güce de ihtiyaç vardır. İşte tam da bu sırada redüktör araca gücü veren önemli parçadır. Kullanım amaçları ise oldukça geniştir.

Redüktör Motor Kullanımının Amaçları

Yüksek tork elde etmek için araçlar içerisinde kullanılırlar. Aracın hızını düşürürler. Aynı zamanda redüktör sabit devirli çalışan elektrikli bir motorun değişken devirle dönmesine de etki edebilir. Motoron çıkış şaftına yerleştirilerek bu hareketin sağlanması amaçlanır. Redüktörler 3 parça birleşiminden oluşurlar.
Kaynak: https://www.sakaryareduktor.com/blog-detay/zonguldak-reduktor