Rüyada Ağlamak

TAKİP ET

Rüyada ağlamak, büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini gösterir

Rüyada ağlamak, büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini gösterir. Rüyada ağladığını görmek yaşamınızdaki sizi üzen olaylardan daha ziyade bunların neden olduğu olumsuz duyguların bir serbest bırakılmaya, dışa vurulmaya, onlardan uzaklaşıp duygusal dengeyi yeniden kazanmak için bir şeyler yapmanız gerektiğine yorumlanır ve bunun önce güvenli bir şekilde korkular ve hayal kırıklıklarını unutmak gerektiğine tabir edilir. Sonuç olarak rüyada ağlamak, üzüntü, korkuları ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak için kullanılan bir yöntemdir. Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyada da ağlamak iyidir.
Rüyada ağladıktan sonra rahatlamak,
gerçek yaşamınızda gün boyunca bastırılmış duygularınızı ve savunma mekanizmalarınızı görmezden gelmek, inkar etmek ya da bastırmak eğiliminde olduğunuzu gösterir ancak dengeye gelmek için bunların yanlış olduğunu simgeler ve bunları serbest bırakıp savunma mekanizmalarını tetikleyerek onlara karşı mücadele sonunda rahata ereceğine yorumlanır.

Rüyadan ağlayarak uyanmak,
rüya içinde rüya örneği olan bu durumda, sizin duygusal ve zihinsel yığılmayı atlatıp, aklını temizlemeyi başardığınız anlamına gelir. Rüyanızda ağlayarak uyanıyorsanız bu aynı zamanda kimselere açamadığınız gizli duygu ve düşünceler ile bastırılmış korkuların yüzeye çıkmaya başladığını, bunları gizlemeye devam ederseniz bir duygusal travmaya yaşayacağınızı, serbest bırakırsanız ( temsili olarak ağlarsanız ) rahatlayacağına yorumlanır.
Rüyada sevgiliyi askere gönderip ağlamak ya da sevgilinin arkasından ağladığını görmek, tüm engellere karşın yine de hedefinize ulaşıp hak ettiğiniz başarı ve mutluluğu elde edeceğine yorumlanır.

Rüyada eşinin başkasına bakması ve ağlamak, reel hayatta eşiniz ile aranızda aşılması gereken kimi sorunlar olduğunu, oturup bunları birlikte çözmek gerektiğine delalet eder.

Rüyada ağlamak istediği halde ağlayamadığını görmek, gerçek yaşamınızda duygularınızı bastırmak ya da onları görmezden gelmek, inkar etmek eğiliminde olduğunuzu ifade eder.
Rüyada gözyaşı görmek
Gözyaşları şefkat, duygusal şifa ve ruhsal temizlik simgeler. Ağlamadan gözyaşı dökmek, murada ermek anlamını taşır.

Rüyanızda gördüğünüz gözyaşı bütün sıkıntılarından kurtularak rahat edeceğinize yorumlanır. Bu rüya ayrıca sevinç ve neşe olarak ta yorumlanır.

Sevinç gözyaşı dökmeniz ise sizi sevindirecek bir şeyi öğreneceğinizi ya da unuttuğunuz güzel bir şeyi hatırlayacağınızı ifade edebilir ya da bir bilgeliği ve bu bilgeliğin size getireceği mutluluğu temsil eder.

Rüyada gözyaşı dökerek ağlamak, çok iyi sayılır, güzel gelişmelere tabir edilir. Rüyasında gözyaşı döktüğünü görmek hayatınızda iyileşme dönemi geçirmekte olduğunuza delalet eder. İnsan gözyaşı döktüğü şeye sevinir.

Rüyanızda gözyaşları dökerek, içli içli ağlayan birini görmüş olmanız sizin eylemleriniz yeniden düşünmek, onları gözden geçirmek zorunda olduğunuzu gösterir. Davranışlarınızı gözden geçirmeli birini derin bir şeklide kırıp kırmadığını düşünmelisiniz şeklinde yorumlanmaktadır. Bu rüya hal ve tutumlarınızı gözden geçirmenizi de işaret ediyor olabilir.
Rüyada gözyaşı dökmeden ağlamak
Rüyanızda gözyaşı dökmeden ağlıyorsanız bu bir bir pişmanlığı ifade eder. Bu rüya geçmişten gelen kimi hatalar ya da yanlış davranışlar yüzünden hayatınızın rotasında bir takım sapmalar olduğunu, işlerin istediğiniz yönde veya şekilde gitmediğini, sizin gerçek kaderini bulmak için kendi içinde bir yol aradığınızı temsil eder. Normal şartlarda fazla dikkat edilmeyen, önemsenmeyen bu rüya aslında size gelecek hakkında bakış açınızı değiştirmeniz konusunda ikaz mesajı verir.
Rüyada sebepsiz ağlamak

Rüyada sebepsiz yere ağlıyorsanız, nedensiz yere ağlamak ne demektir diyorsanız bunun anlamı yaşamda kimi kişiler ya da olaylar, durumlar karşısında yeni bir tavır almak ve yaşama karşı yeni bir tutum içinde davranmak gerektiğine yorumlanır. Nedensiz yere ağladığını görmek, neden ağladığını bilememek, bunun ne demek olduğunu rüya sahibi kısa bir yaşam muhasebesi yaparak anlar ve bu değerli rüya bir anlam kazanır.

Rüyada ağlayan birini görmek
Rüyanızda başka birinin ağladığını görürseniz bunun açıklaması reel yaşamınızda duygusal dengeyi yeniden sağlamak için gecikmeden bir şeyler yapmanız gerektiğini temsil eder.

Başka birisinin rüyada ağlaması sanki size bir ders verme, hatırlatma yapma görevi yapmakta, dengenizi kuramazsanız sizde ağlarsınız manası taşımaktadır. Rüyada başkasının ağladığını görmek, ağladığını gördüğünüz kişi ile yakınlığınız ile de alakalıdır ve aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu kişi yaşamınızı etkileyen biri ise onun etkilerini araştırmak gerekebilir.

Rüyada eşini ağlarken görmek, güncel yaşamda eşinizin bir konu hakkında sizin yardım ya da desteğinizi beklediğini ancak bunu kelimelerle ifade edemediğini simgeler.

Rüyada bebek ağlaması, bir bebeğin ağlıyor olması, ağlayan bebek görmek, hayatta halen başarmak isteyip başaramadığınız amaçlarınız olduğunu ve günlük hayatta kimi islerinizi aksattığını yani biraz tembellik ettiğinizi gösterir.

Rüyada ağlayan çocuk görmek, bir çocuğun ağladığını görmeniz, çevrenizde derin üzüntü yaşayan bir çocuk olduğunu gösterir. Çevrenizi kontrol etmeli ve üzgün duygularını bastıran, açığa çıkarmayan bir çocuk varsa ona yardım elini uzatmalı, maddi manevi desteğinizi esirgememelisiniz.

Rüyada ağlayan adam görmek, bir adamın ağladığını görmeniz, yakınlarınızda derin üzüntü yaşayan ve bunu dışarı yansıtmayan bir erkek olduğunu simgeler.

Rüyada ağlayan kadın görmek, bir kadının ağladığını görmeniz, etrafınızda büyük üzüntü yaşayan ve bunu dışarı belli etmeyen bir kadın olduğunu işaret eder.
Ağlamanın şekline göre rüya yorumları
Rüyada sesli ağlamak, rüyasında sesli ağladığını görmek, hayatınızdaki bütün sorun yaratan ufak tefek şeylerden kurtulmak ve daha önemli şeylere odaklanmayı simgeler.

Rüyada haykırarak ağlamak, haykırarak ağladığını görmek, kimi önemli gerçekleri görmezden geldiğinizi, yaşadığınız küçük sıkıntının felaket derecesinde üzüntü getirdiğini sandığınızı ifade eder.

Rüyada hıçkırarak ağlamak günlük hayatta size büyük bir hayal kırıklığı yaşatan bir durumun kötü etkisini halen üzerinizden atamadığını temsil eder.

Rüyada hıçkırıkla ağlayan birini görmek, birinin hıçkırarak ağladığını görmek, bir başkasının üzerine kendi duygularınızı empoze etmeye çalıştığınızı, ona baskı uyguladığınızı ve o kişiye büyük üzüntü verdiğinizi simgeler.

Rüyada sessiz ağlamak, sessizce ağladığını görmek, çaresizlik, zorluklar ve hayal kırıklıklarınızı kimseye anlatamadığını, söyleyemediğini ve birileriyle iletişim kurma ihtiyacınızı simgeler.

Rüyada gülerek ağlamak, ağlarken gülmek, gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz kimi durum veya olayların etkisinin travma düzeyine çıktığını gösterir. Bu hoş bir durum değildir ve derhal durumunuzu gözden geçirmeli, gerekirse destek alınmalıdır şeklinde tabir edilir.
Rüyada ağlayan hayvan görmek
Rüyada bir hayvanın ağladığını görmek, hayvanın gözyaşı döktüğünü görmek, çok derin mesajlar verir. Hayvanlar Yüce Allah'ın bize emanet ettiği varlıklardır ve hepsinin bir yaradılış sebebi, evrende bir yeri ve vazifesi vardır. Görür, koklar, sevinir, üzülür, duyar sadece konuşamazlar. Duygu ve düşüncelerini kuyruk hareketleri veya gözleriyle anlatırlar. Gözler yalan söylemez sözü buradan kaynaklanır.

Rüyada hayvan ağlaması, hayvanın cinsi, ortam, renkler ve sizin içinde bulunduğunuz durumla birlikte ele alınır. Bazı hayvanların ağlaması yaklaşan ölümü haber verirken ( hangi hayvanlar olduğunu bilerek yazmıyoruz ), kimi hayvanların ağlaması gurbet, yolculuk, ayrılık habercisidir şeklinde tabirlenir.

Rüyada ağladıktan sonra rahatlamak Rüyada ağlayan birini görmek Rüyada ağlayan çocuk görmek Rüyada bebek ağlaması Rüyada bir hayvanın ağladığını görmek Rüyada eşini ağlarken görmek Rüyada eşinin başkasına bakması ve ağlamak Rüyada gözyaşı dö