Promosyon Ürünlerinin En Sık Kullanıldığı Alanlar

TAKİP ET

Markalar, firmalar, dernekler ya da bankalar gibi kurumlar tarafından promosyon ürünleri sıklıkla tercih edilmektedir.

Reklamcılık sektöründeki en bilindik ve en eski tanıtım çalışmalarından biri olan promosyon kampanyaları uzun zamandır kullanılan ve gerçekten en başarılı sonuçlar getiren reklam çalışmalarından biridir.

İnsanlar tarafından eşantiyon olarak da adlandırılan bu ücretsiz ürünler üzerinde ait olduğu firmanın logosunu, ismini, ürün görselini, firma mottosunu ya da tanıtılması hedeflenen şeyler gibi baskılar bulunmaktadır. Pek çok ürün promosyon olarak kullanılabilmektedir. Bu ürünler belirlenirken firmanın çalışma alanı, tanıtım amacı gibi pek çok faktör göz önünde bulundurulur.

Markalar, firmalar, dernekler ya da bankalar gibi kurumlar tarafından promosyon ürünleri sıklıkla tercih edilmektedir. Ürünler insanlar tarafından sıklıkla kullanılan, hatta mobil olarak kolaylıkla taşınabilen ürünler olarak tercih edilmektedir.

Bu kampanyadaki en temel amaç firmayı ya da markayı tanıtmak akılda kalıcı olmasını sağlamaktır. Bu nedenle iki firma ya da kurum arasında anlaşma yapılması halinde birlikte çalışacağı firmanın personellerine bu ürünleri dağıtabilir ya da halka ulaşması için fuar gibi çeşitli tanıtım etkinliklerinde firmalar kendisi için özel olarak hazırlanan ürünleri ücretsiz olarak dağıtabilir.

Çeşitli Promosyon Kalem Modelleri

Kalemler tüm promosyon içerisinde en çok tercih edilen ürünlerdir. Bunun en önemli nedenlerinden biri kalemlerin tanıtım malzemeleri arasında en çok kullanılanı ve en başarılı sonuçlar elde edileni olmasıdır. Kalemler herhangi bir alan ya da kişi fark etmeksizin herkes tarafından kullanılır.

Firmalar, promosyon kalem üretirken yüzlerce ürün yelpazesi arasından kendilerine uygun olanları seçebilir, üzerine istediği logoyu ya da içeriği yazdırarak kullanıcılara ulaştırabilir. Roller kalemler, tükenmez kalemler, plastik kalemler, metal kalemler, kurşun kalemler, kabartmalı kalemler, tablet kalemler ve dolma kalemler farklı boyutlarda ve çeşitlerde üretilerek istenilen renklerde basılmaktadır. Kalemlerin üzerinde genellikle firma ismi, adresi, telefon numarası ya da logosu bulunabilir.

Promosyon Kalemler En Çok Nerelerde Tercih Edilir?

Her an ihtiyaç duyulan malzemelerden biri olan kalem promosyon ürünü olarak tercih edildiğinde bazı firmalar tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Bankalar, oteller, kargo firmaları ve eğitim kurumları promosyon kalem ürünlerini kullanmaktadır.

Müşterilerin kalem kullanma ihtiyacı duyacağı alanlarda hizmet veren firmalar için en uygun tercihlerden biridir. Bunlara ek olarak satış sektöründe çalışan firmalar, acenteler de promosyon kalemlerini kullanıcılarına hediye etmektedir.

Promosyon Kalem Maliyeti Nedir?

Promosyon kalem maliyetleri çok farklı miktarlarda olabilir. Bunun en temel sebebi ürünlerde kullanılan maddelerin maliyet farklılıklarıdır. Örneğin plastik ürünler metal ürünlerden daha ucuza mal edildiği için aynı miktarda plastik kalem daha uygun fiyatlı olmaktadır.

Ürünlerin adedi, baskı tipleri ve ürün materyalleri ile birlikte bir fiyat hesaplaması yapılır. Sizin için en uygun promosyon kalemlerini seçerek fiyat bilgisi öğrenebilirsiniz.