Plakalık Tasarlama

TAKİP ET

Pleksi lazer kesim ile tasarlanan ve takmatik özelliğiyle bu plakalıklar tüm araç ve motosikletlere kolaylıkla monte edilmesine imkân sunar.

Pleksi lazer kesim ile tasarlanan ve takmatik özelliğiyle bu plakalıklar tüm araç ve motosikletlere kolaylıkla monte edilmesine imkân sunar. Plakanın kesilmesine gereksinim duyulmadan kolaylıkla montajı yapılabilir. Plakalıklar takılan ve üzerine isim yazılan olmak üzere 2 ayrı bölümden oluşmaktadır. Takmatik özelliği sayesinde tüm araçlara plakanın kolayca monte edilmesine fırsat tanır. Plakalık yazıları, Lazer kesimle işlendiğinden uzun süre bozulmadan plakalık üzerinde kalır. Pleksi malzemenin basit işlenebilir, özelliği, pleksi plakalık tasarlanması açısından farklı çözümler sunar.

 
Kişiye özel plakalık
Kişiye özel plakalık üstüne, isminiz, reklamınız, ya da kendi markanızın logosu, işlenebilir. Pleksi lazer kesim ile tasarlanan bu plakalar standart plakalara uygun olarak tasarlandığından kişiye özel olarak ta üretilebilir.
 
İsimli plakalık
İsimli plakalık, üzerine talebe göre kendi isminiz, şekiller, figürler ve değişik karakterler eklenebilir. İsimlik plakalıklar isteğe göre siyah beyaz ya da renkli font ve karakterde yazılarda eklenebilinir.
 
Işıklı plakalık
 
Pleksi plakalık ışıklı olarak da tasarlanabilir. Işıklı plakalık üstündeki yazıların peşinden ışıklandırma yapılabilir. Yine aynı şekilde birbirinden farklı renklerde de ışıklandırma yapılabilir. Ayrıca yazıların üzerine kayan ışıklar da yerleştirilebilir veya üzerindeki yazıların arkasından ışıklandırılır.
 
İsme özel plakalık
 
İsme özel plakalık üzerine isim yazılabilindiği gibi, üzerine farklı fonta yazılar, karakterler veya değişik şekiller de eklenebilir. Siyah beyaz harflerden yazılabilindiği gibi, üzerine renkli farklı fonta yazılar, eklenerek, trafikteki prosedürlere uygun olarak ta tasarlanabilir