Photon Oto Ampül

TAKİP ET

Photon firması tüm dünya tarafından en çok tutulan ve sadece oto ampul üretimi yapan bir firmadır.

Photon firması tüm dünya tarafından en çok tutulan ve sadece oto ampul üretimi yapan bir firmadır. Photon markasına ait olan tüm ürünler tüm dünya üzerinde satışa sunulmaktadır. Ülkemizde de Mavera Oto firması olarak bizler Photon firması distribütörlüğünü yapmaktayız. Tüm araç marka ve modelleri için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.  maveraotomotiv.com adresine giriş yapabilir ve araçlarınız için en kaliteli ürünleri bu adres üzerinden online olarak temin edebilirsiniz.
Farlar araçlarınızın dış görünümünü etkileyen en önemli parçalardan birisidir. Bu detay ile araçlarınız hem çok farklı ve havalı, hem de karakteristik bir görünüme sahip olmaktadırlar. Orijinal farlar artık gelişen teknolojiler sayesinde istediğiniz farklı far çeşitleri ile kolaylıkla değiştirilebiliyor. Gelişen otomobil teknolojisinden en olumlu gelişimlerin yaşandığı far gruplarında farklı bazı seçenekler ile hem daha güvenli bir sürüş imkânı sağlanabiliyor, hem de orijinalinden daha farklı ve etkileyici bir dış görünüm elde edilebiliyor.
 Sizlerde eğer uygun maliyetlerde far değişimi yapmak istiyorsanız bunun için en popüler olan ve en sık tercih edilen far çeşitlerinden halojen grup arasında tercihler yapabilirsiniz.  h7 led ürünlerini seçebilir ve uzun kısa far seçeneği ile hem etkileyici hem de farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Led Far Tercihi

Halojen far gruplarının haricinde, xenon ve led far tercihi de yapabilirsiniz. Halojen gruba göre biraz daha maliyetli olan ancak çok daha şık ve estetik bir havaya sahip olan bu gruplar arasında Photon led ürünlerine bakabilirsiniz. Photon Milestone yine her marka ve model araç için seçeneklere bakabilirsiniz