Özyeşiltaş İhale Dosyası

TAKİP ET

Özyeşiltaş İhale Dosyası Özyeşiltaş Tarım Ürünleri Soğukhava İnş. Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti., Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (13. Etap) kapsamında Gazi Mah. Ramazan Küçük Cad. No:131 Akçaşehir Kasabası / KARAMAN adresinde gerçekleştirilecek ÖZYEŞİLTAŞ YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLI SOĞUK HAVA DEPOSU kapsamında mal alımı ihalesi yapılacaktır.

Özyeşiltaş Tarım Ürünleri Soğukhava İnş. Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti., Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (13. Etap) kapsamında Gazi Mah. Ramazan Küçük Cad. No:131 Akçaşehir Kasabası / KARAMAN adresinde gerçekleştirilecek ÖZYEŞİLTAŞ YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLI SOĞUK HAVA DEPOSU kapsamında mal alımı ihalesi yapılacaktır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası www.ozyesiltas.com internet adresinden görülebilir. Ancak, ihale dosyası Gazi Mah. Ramazan Küçük Cad. No:131 Akçaşehir Kasabası / KARAMAN adresinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saat “06 Temmuz 2020 Saat 15:00” dir.
Gerekli ek bilgi ve açıklamalar www.ozyesiltas.com internet adresinde yayınlanacaktır.

Teklifler “06 Temmuz 2020 tarihinde saat 15:15”de ve Gazi Mah. Ramazan Küçük Cad. No:131 Akçaşehir Kasabası / KARAMAN adresinde yapılacak oturumda açılacaktır. 

Dosyaları ZİP İndirin

1- Ek1.b-a: Teklif İsteme Belgesi 

2 -Ek1.b-b: Sipariş Emri (Mal Alımları)

3 -Ek1.b-c: Temin Kayıt ve Şartları (Mal Alımları) 

4 - GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULUMUTEKNİK ŞARTNAMESİ 

5 -  TASLAK SÖZLEŞME FORMU