Özdogru Mühendislik Forma Sponsoru oldu

TAKİP ET

Özdogru Mühendislik Forma Sponsoru oldu Forma Reklami anlasmasi ile malzeme yardimi yapilan Amatör Futbol Kulüplerinin hedefi; 'Her Kulüpten bir genci topluma kazandirmak.'

Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, TFF il temsilciligi ve Özdogru Mühendislik arasinda sponsorluk imza töreni düzenlendi. 21 amatör futbol kulübüne forma sponsoru olan firma amatör spor kulüplerinden sampiyonluk degil sadece her bir kulübün 1 madde bagimlisi çocugu spora kazandirarak, onu sosyal hayata katma sarti istedi.

Sponsorluk imza töreni dün 19.30'da Ögretmen evi toplanti salonunda gerçeklesti. Törene Karaman ASKF Baskani Yasar Çaliskan, ASKF yönetim kurulu üyeleri, TFF Il Temsilcisi, Amatör Spor Kulübü yöneticileri, Özdogru Mühendislik adina Muhammet Özdogru ve basin mensuplari katildi.

Imza töreninde konusan Karaman ASKF baskani Yasar Çaliskan tüm takimlara sponsor olan firmanin takimlardan üstün bir basari degil sadece sosyal sorumluluk projesi olarak 1 genci hayata baglamasini istediklerini söyledi.

Baskan Çaliskan yaptigi konusmada “Bugün 2019-2020 sezonu reklam sponsorlugu için bir araya geldik. Sponsorumuza bizim teklifimizi geri çevirmedigi için tesekkür ediyoruz. Bizim reklam sözlesmesindeki asil hedefimiz amatör kümedeki takimlarin basarisini artirmaktan daha çok sokakta özellikle kötü aliskanliklari bulunan veya kötü aliskanliklar kazanabilecek olan çocuklarimizi tespit edip spora kazandirmak. Bizim sponsorluk sözlesmemiz bu yönde. Ben sevgili sponsorumuza böyle bir duyarlilik örnegi gösterdigi için çok tesekkür ediyorum. Bizlere destek çikmak isteyen kurum ve kuruluslar ile her türlü proje yapmaya bizler haziriz” dedi.

Sporun gençler üzerinde çok büyük olumlu etkileri oldugunu belirten Muhammet Özdogru bu yil 21 takimla en az 21 genci kurtarmak için bir proje baslattiklarini söyledi. Özdogru; “Bizim buradaki asil gayemiz bir amatör kulübün sampiyon olmasi çok büyük basarilar elde etmesi degil. Gençlerimizin spor kanaliyla kötü aliskanliklardan kötülüklerden uzak durmasini saglamak. Biz bunu konuda elimizden geldigince, karinca kararinca destek olmaya çalisiyoruz. Insallah diger firma sahibi kardeslerimizde bu anlamda amatör spor kulüplerimizi destekler. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sadece futbol ile ilgilenmiyor. Bütün spor branslari ile ilgileniyor. Bu kulüplerimizin desteklere ihtiyaci var. Ben gelecegimizin teminati olan gençlerimizin kötü aliskanliklardan uzak durmasi için sporun iyi bir kanal oldugunu düsünüyorum” dedi.