Op. Dr. Cahit Vural

TAKİP ET

Op. Dr. Cahit Vural birçok farklı alanda yapmış olduğu estetik operasyonlar ile adından sıklıkla söz ettiren bir plastik cerrahıdır.

Op. Dr. Cahit Vural birçok farklı alanda yapmış olduğu estetik operasyonlar ile adından sıklıkla söz ettiren bir plastik cerrahıdır. Kendisi estetik alanında yapılabilecek tüm operasyonlarda sizlere hizmet vermektedir. Estetik cerrahi alanında, ameliyatsız estetik operasyonlar ve medikal estetik çalışmalarda kendisi ile iletişime geçebilir ve tüm sorunlarınızı kendisi ile birebir paylaşarak çözüm arayışında bulunabilirsiniz.
Bir estetik operasyonda başarı elde edilebilmesinin ilk şartı olarak cerrah ve hasta iletişimi sunulmaktadır. Yani bir hastanın o estetik operasyondan ne beklediğini ve tam olarak ne istediğini cerraha açık ve net bir şekilde aktarması gerekmektedir. Bu istekler karşısında bir cerrah ne tür çalışmalar yapabileceğini, bu taleplerin ne kadarının karşılanıp karşılanamayacağını hasta ile net olarak paylaşması gerekmektedir. Çünkü büyük beklentiler ile bir operasyona giren hasta, umduğunuzu bulamadığında bu tür çalışmalar hep olumsuzlukla sonuçlanmaktadır. Bu nedenle estetik operasyonlara başlamadan önce cerrah ve hasta arasında çok iyi bir iletişim oluşması gerekmektedir.
Sizlerde vücudunuzda herhangi bir bölümden rahatsızsanız ve bunun için bazı operasyonlar düşünüyorsanız   https://www.cahitvural.com/  linki üzerinden Op. Dr. Cahit Vural ile iletişime geçebilirsiniz. Kendisine yaptırmak istediğiniz operasyondan ne beklediğiniz anlatmalı ve bu konuda onun fikrini almalısınız.

Estetik Operasyonlar

Dr. Cahit Vural vücudunuzda sevmediğiniz ve estetik bir operasyon ile düzeltmek istediğiniz her türlü ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayabilecek bir cerrahtır. Kendisi estetik cerrahi alanında çok başarılı çalışmalara imza atmaktadır. En çok tercih edilen operasyonlar arasında burun estetiği, meme büyütme ve küçültme operasyonları, popo estetiği gibi çalışmalar gelmektedir. Bunun yanında özellikle ileri yaş kadınlarda var olan yüz sorunlarının çözümü olarak en yeni sistemlerden olan Endoskopik orta yüz germe çalışmaları yapılmaktadır.