Online Kuran Oku

TAKİP ET

Kuran okumak hepimizin görevidir. Kuran okuyan insanların sahip olduğu dünya ve ahiret saadetine sizlerde kavuşabilirsiniz.

Kuran okumak hepimizin görevidir. Kuran okuyan insanların sahip olduğu dünya ve ahiret saadetine sizlerde kavuşabilirsiniz.
Tek başınıza kuran okumakta zorlanıyorsanız ve bunu alanında çok başarılı olan hafızlarla birlikte yapmak istiyorsanız İslam Ekseni ile tanışabilirsiniz. İslam Ekseniz web sayfası olarak bizlere sizlere İslam’a ve Kur’an’a dair en güzel detayları paylaşıyoruz. Sizlere en başarılı hafızlar eşliğinde Online Kuran okuma fırsatı sunuyoruz.
Kuran okuyan herkes belirli aralıklarla hatim yapmalıdır. Sizlerde İslam Ekseni aracılığı ile Online Hatim serisine giriş yapabilirsiniz. Böylelikle en başarılı hafızlarla birlikte sesli videolarla kuranlarınızda hatim yapabilirsiniz. Hafızları dinleyerek yaptığınız hatimler hem çok akıcı olmaktadır, hem de hafızların güzel sesi ile sizleri kendinizden alarak manevi dünyaya kendiniz teslim etmenizi sağlamaktadır.

İslam Ekseni İle Sure İndir

İslam Ekseni sayfası olarak sizlere İslam ve Kuran alanında çok özel ve çok faydalı paylaşımlar yapmaktayız. İslam kuralları ve gereklilikleri hakkında en gerekli ve doğru bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Kuran okumak ile ilgili en ince ayrıntılar sizlere sunulmaktadır.
Bunun yanında vermiş olduğumuz en güzel hizmetlerden birisi de Sure İndir hizmetidir. 8 farklı hafızın sesi ile seslendirilmiş olan sureleri çok kolay ve hızlı bir şekilde cihazlarınıza indirebilirsiniz. İndirme işleminden sonra internet bağlantınıza gerek kalmadan istediğiniz her yerde dinleyebilirsiniz.  
islamekseni.com adresine giriş yapabilir ve tüm bu detaylara ulaşabilirsiniz.