Online Alışveriş İmkanları

TAKİP ET

Qanu firmamız Tesettür Giyim konusunda internet üzerinden alışveriş yapabilme imkân sağlayan ender markalardan bir tanesidir.

Qanu firmamız Tesettür Giyim konusunda internet üzerinden alışveriş yapabilme imkân sağlayan ender markalardan bir tanesidir. Yapılan alışverişlerde müşterinin bütçesini de düşünen ekibimiz, son derece uygun fiyatlı fırsat kampanyalarını müşterilerin ayağına getirmektedir. Aynı zamanda ücretsiz kargo hizmeti de sunan firmamızda çeşitli Ferace ürünleri ve başörtüleri satışa sunulmaktadır. Pek çok ürünü belirli günlerde düzenlenen fırsat kampanyaları aracıyla çok ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu imkânlardan 7'den 70'e herkesin yararlanabiliyor olması, yine site üzerinden çocuk, genç, yaşlı demeden herkese uygun bedenlerde ve tasarımlarda ürünlerin bulunabilmesi ile de kendini geliştirmiştir. 15 gün içerisinde beğenilmediği takdirde geri iade imkânı sunan ekibimiz, bu ihtimal her ne kadar düşük de olsa müşterilerin olası bir yanlış veya eksik gönderme durumunda da yine ücretlerinde hiçbir kesintiye uğramadan geri iade imkânı sunmaktadırlar.
Ülkenin neresinde oturuyor olursanız olun evinize kadar kargo hizmeti sağlayan ekibimiz son derece özgün içerikler ile birlikte vitrinlerde yer alan her türlü ürünü kendinize yakıştığı şekilde sahip olabilmeniz sağlar.

Güvenli Alışveriş

 Site üzerinde 7/24 olarak güvenli alışveriş hizmeti sağlamanın yanı sıra, müşteri hizmetleri temsilcisi ile sorulan herhangi bir soru yine en geç 24 saat içerisinde cevabını bulmakta ve de kafalarda oluşan ufak bir soru işaretine dahi mahal verilmemektedir. Ürünlerde kullanılan kaliteli kumaş  ürünlerinin yanı sıra ince detaylarla kullanılan taşlardan tutumda çeşitli desenlere kadar pek çok kısmında kalite ön plana çıkmaktadır. Site üzerinde sunulan çeşitli taksit seçenekleri ile birlikte müşteriler aylık periyotlarla bölmüş oldukları taksitlendirme özelliği ile birlikte ödemelerini yapılandırarak bütçe konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması sağlanır. Gizlilik politikası ile birlikte müşteriler herhangi bir iletişim bilgisi saklanmasına özen gösteren https://www.qanu.com.tr sitesi sizler için sürekli üretilen ürünlere erişebilme imkanı sağlamaktadır.