Ofis Mobilyaları

TAKİP ET

 

Bir yönetici, iş hayatında ofis ortamında ofis mobilyaları ile evden daha çok vakit geçirmektedir. Gün boyunca konfor ve vücut için kaliteli olacak olan bir yönetici koltuğunu tercih etmek bu açıdan son derece önemlidir. Ofis ortamında yer alan yönetici koltukları çok şık modelleri ile ofislerde farklı tarzda bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. Genel olarak, yönetici ofis koltukları ofis mobilya takımlarına uygun olacak şekilde renk ve modeller ile satışa sunulmaktadır.

Yönetici Koltukları 

Bu konuda model olarak en uygun ve en tarz yönetici koltukları müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Bu konuda deri ya da kumaş özelliğinde istenilen her renkte ofis mobilyaları modeli bulunmaktadır. Yönetici koltuklarında sağlık yönünden de dikkatli olunması gereken bazı durumlar olmaktadır. Özellikle bel ve sırt ağrısı sorunu olan kişiler için ortopedik özelliğe sahip bir model tercih edilmesi çok önemlidir.

Yönetici koltukları modelleri daha fazla ergonomiye hitap etmektedir.

Kullanılan malzemeler de çok kaliteli olmakla beraber, uzun ömürlü olmaktadır.

Bunun yanında yönetici koltukları yükseklik ayarlamalı, sırt hareket ettirme özelliği olan ve istenildiği zaman yerde kilitleme mekanizması olan özelliklere sahiptir.

Çalışma Koltukları

İş yerinde hem iş verimliği için hem de personelin konforu için çalışma koltukları çok büyük önem taşımaktadır. Bu konuda firmamız her alanda kullanılabilen yönetici koltukları, çalışma koltukları, bekleme koltukları, toplantı koltukları, oyuncu koltukları ve daha birçok farklı ürün seçenekleri satışa sunulmaktadır. Renk ve de model olarak çok fazla seçeneğe sahip olan bu ofis mobilya takımları garantili bir şekilde satışa sunulmaktadır.

Bekleme Koltukları

Ofis mobilyaları çeşitlerinde yer alan bekleme koltukları farklı renkte, modelde ve fonksiyonda birçok farklı çeşidi ile satışa sunulmaktadır.

Bunun yanında fileli koltuklar, ergonomi koltuklar, ithal koltuklar, şeklinde farklı gruplara ayrılmaktadırlar.

Bekleme koltuklarında fiyat olarak en ucuz olan seçeneği değil, ihtiyaçlarınıza doğru bir şekilde cevap verebilecek ürünü tercih etmelisiniz.

Ofis Büro Mobilyaları

Ofis koltuklarının tasarımında yer alan renkler ve modeller ofisteki diğer ofis büro mobilyaları ile uyumlu olmalıdır. Bu bakımdan seçim yapılırken renk uyumu da dikkate alınmalıdır. Canlı olan renkler ya da modeller sayesinde uygun özellikte olan ofis büro mobilyaları, ofislerde görüntü karmaşasının oluşmasını de engeller.

Toplantı Koltukları

Ofislerde çok uzun süre yapılan toplantı süreçlerinde konforunuzdan ödün vermemek için en konforlu ve ergonomi toplantı koltukları tercih edilmelidir.

Bununla birlikte ofisin konfor ve şıklığı da çok önemli olmaktadır. Kaliteli ve dayanıklı olan materyallerden üretim yapılan, toplantı koltukları tasarımları ile ofisteki diğer ofis mobilyaları ile mükemmel bir uyum yakalamaktadır.

Bunun yanında tasarım ve de konforu ile göz dolduran toplantı koltukları toplantı odalarına şıklık ve ferahlık katmaktadır.

Makam Koltukları

Genel olarak makam koltukları tekerlekli ayak sistemine sahip, yüksekliği ayarlanabilir olduğu için çok rahat kullanım sağlamaktadır. Bunun yanında sırt bölümü fileli olan modeller de çalışanlar tarafından her mevsim çok rahat kullanılabilmektedir. Uzun toplantılarda kişiler uzun süre oturma pozisyonunda kaldıkları için bazı sorunlar yaşayabilir. Bu anlamda konforlu ve ergonomi yapıları ile sıkıntıları minimum seviyeye indirmekteler ve omurga yapısına uygun olacak şekilde dizayn edilmektedirler.

Ofis Mobilya Takımı

Ofisler, günün çoğunu geçirdiğiniz yerlerden biridir. Bu nedenle, günün en erken saatlerinden akşam çalışmalarının sonuna kadar zamanın harcandığı ofis mobilya takımı hem rahat hem de konforlu olmalıdır. Ofis mobilyaları seçerken, sadece dekorasyon için uygun ürünleri değil, aynı zamanda ergonomi ve çalışanların kullanabileceği bir tarzda mobilyalar da seçmeniz gerekir. Kalite ve dayanıklılık, ihtiyaçları karşılayan ve yapılacak işin koşullarına uyum sağlayan bu mobilyaları satın alırken ön planda olmalıdır.

Ofis mobilyaları hem evde hem de iş yerinde kullanılabilir. Evde kendi işini kurmak isteyenler son zamanlarda ofis mobilya takımını tercih ediyor.

Dilerseniz, ofisiniz için yada evinizde kendi çalışma alanınızı kurmak için sitemizi ziyaret ederek Online sipariş vererek birçok ihtiyaca uygun ofis mobilya takımı satın alabilirsiniz.

Ofis Mobilyaları Çeşitleri

Ofis mobilyaları çeşitleri kategorisinde en çok tercih edilen ürünler masa ve sandal yelerdir. Döşemeli masa ve koltuklar, ofis mobilyaları kategorisinde en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Birçok kişinin birlikte çalışabileceği büyük masalar, toplantı masaları, çalışma masaları gibi ürünler, kategorideki en çok satan ürünler arasındadır. Koltuklar kullanım alanlarına göre de farklılık gösterir. Çalışma koltukları, uzun süre masa başında çalışanlar için, sırt ve boyun desteği olan özel seçeneklerle tasarlanmıştır. Tekerlekli ve amortisörlü koltuklar ayrıca çalışanların ofiste rahatça hareket etmelerini sağlar. Konforlu masalar ve konforlu koltuklar sizi bekliyor.