Nostaljik Arcade Atari Makina Çeşitleri

TAKİP ET

Star Oyun makineleri olarak İstanbul da Esenyurt ilçesi üzerinde 2008 yılında faaliyete geçmiştir.

Star Oyun makineleri olarak İstanbul da Esenyurt ilçesi üzerinde 2008 yılında faaliyete geçmiştir. İlk yıllarda para ile çalışan otomat makineleri tasarımları gerçekleştirmiştir. Daha sonrasında ise oyun makinelerinin satış ve tedarikine başlamaya karar vermiştir. İnsanların hoş vakit geçirmelerini sağlayacak olan nostalji atari makinası ile kaliteli bir şekilde hizmet akışı sağlar.
Firma olarak üretmekte olduğu arcade atari makinaları ile ön plana çıkmıştır. Star Oyun ekipleri tarafından özenle seçilmiş birkaç model bulunmaktadır. Bu çeşitler ev tipi, ofis tipi ve ticari amaçlı kullanılmak üzere birkaç tane olarak hizmet sağlanır. Arcade atari makinası içerisinde birçok nostaljik oyunlara halen yer verilmektedir. Evde ailenizle birlikte, ofiste arkadaşlarınız ve çalışanlarınız ile birlikte eskileri yad edip birbirinden keyifli zaman akışının tadını çıkartabilirsiniz.

Arcade Atari Makinaların Fiyatları

Atari makinası konusunda oldukça iyi bir tecrübeye sahip olan Star Oyun firması sizlere farklı atari makineleri üzerinden hizmet sağlar. Bunun yanı sıra birçok çeşitliliğe sahip olduğu için de net bir fiyat bilgisi vermek doğru olmayacaktır. Ancak site üzerinden yorum bırakarak size anında dönüş sağlanır ve makineler hakkında hemen fiyat bilgisi aktarılır. Ayrıca başka bilgileri de sorarak atari makinaları hakkında daha şeye erişim sağlayabilirsiniz. Müşterilerinin her zaman ilgisini ve alakasını, taleplerini ön planda tutarak onları memnun etmeyi başarmış olan firma birçok atari oyun makinası ile bu sektörde devam ediyor.