Nike Air Force Tarzıyla Yeniden Tanışın

TAKİP ET

İkonik bir yapı üzerine eklenebilecek tüm eğlenceli detayları bir araya getiren Nike Air Force modelleri, yenilen tarzı ve geliştirilen özellikleriyle karşınızda.

 

İkonik bir yapı üzerine eklenebilecek tüm eğlenceli detayları bir araya getiren Nike Air Force modelleri, yenilen tarzı ve geliştirilen özellikleriyle karşınızda. Capcanlı renkler ve enerjik desenlerle öne çıkmayı garantileyen Air Force ayakkabılarıyla aradığınız motivasyon kaynağını bulabilirsiniz. Esnekliği ve rahatlığıyla sadece sahalarda değil, günlük yaşamın her anında ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz eşsiz koleksiyonun en yeni modellerini şimdi keşfedin.

Nike Air Force Stili

Swoosh logosunun alabileceği en güzel şekillerden biri olan Nike Air Force tasarımları, neşe veren desenlerin yanı sıra açık pastel tonlarının uyumluluğuyla da dikkatleri çekiyor. Hafifliği sayesinde verdiği enerjiyi destekleyen modeller, çift bağcık deliği ve çift çamurluk gibi özelliklerle rahatlığı ikiye katlıyor. Dış tabanın oluklu yapısı ve orta tabanın köpük içeriği sayesinde her adımda özgürlüğü koruyan Air Force koleksiyon ürünleri tekniğiyle geleceğe, nostaljik detayları sayesinde geçmişe küçük bir seyahat yapmanızı sağlıyor.

Gerçek basketbol ruhundan yola çıkarak göz kamaştırıcı çeşitler sunan Air Force ailesi, 70’lerde geliştirilen tarzından bu yana uzun bir yol kat ettiğini açıkça gösteriyor. Özellikle 50. Yıl kutlamalarıyla birlikte yepyeni bir konsept kazanan koleksiyon, sporun barışa ve sevgiye kucak açan kapsayıcı yönünden ilham alınarak geliştiriliyor. Stiline entegre edilen grafiklerle bu duygusal ve değerli mesajlarını her mekanda ifade eden Nike Air Force modelleriyle siz de her mekanda farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Yenilenen Air Force Modelleri

Dikiş sağlamlığıyla öne çıkan Nike Air Force modelleri klasik stilinin her geçen gün daha çok güven vermesi için sürekli olarak bir adım daha ileriye taşınıyor. Malzeme seçimiyle desteklenen dikiş dayanıklılığı hiçbir zaman sizi yarı yolda bırakmıyor, pürüzsüz görünümün her aktivitede korunmasını sağlıyor. Dış tabanda yer verilen kauçuk sayesinde yer kavrayışı artıp her adım daha da sağlamlaşırken, bileklerde ve dil kısmında yer verilen malzemeler ise ayağın yumuşacık bir hisle karşılaşmasını sağlıyor.

Her ince detayında benzersiz bir yaratıcılık gizlenen Air Force modelleri https://www.sportinn.com.tr/nike-air-force-1-koleksiyonu linkinde benzersiz avantajlarla sizleri bekliyor. Yenilenen konseptiyle ve enerjik tarzıyla koleksiyonu hemen şimdi keşfetmenin tam vakti!