Nakliyat Nereden Başlamalı?

TAKİP ET

Nakliyat Nereden Başlamalı?  Nereden başlayacağınız konusunda şüpheniz varsa, mutfaktan başlamanızı öneririz. Ardından yatak odasına, çocuk odasına ve oturma odasına geçebilirsiniz. Yolda hareketi engelleyen bir cisim varsa ona yol hakkı verilmelidir.

 Paketleme sırasında uygun bir taşıma yöntemi, ağır eşyaları küçük kutulara ve hafif eşyaları büyük kutulara koymaktır. Bu sayede ev için taşıma kutuları çok ağır değildir ve taşınması kolaydır. Bantta ek olarak, ışıklı kutuları ambalaj ipi ile sararak daha taşınabilir hale getirebilirsiniz.

 Nakliye firması seçerken nelere dikkat edilmelidir?

 Bir nakliye şirketi seçerken güvenlik çok önemlidir. Bir nakliye şirketi seçerken, beklenmedik sürprizlerle karşılaşmamak için kimlik bilgilerine bakmak ve paketleme tarzı hakkında bilgi edinmek önemlidir.

 Mümkünse taşıyıcıdan sigorta yapmasını rica ederiz. Çünkü nakliye sigortası bir müşteri ayrıcalığıdır. Ve bu ayırt edici bir özellik. Hadımköy nakliye kamyonet tipini, aracı vb. belirtin. Bilmek önemlidir. Ayrıca görüşülen taşıyıcının özelliklerini net bir şekilde açıklamak ve taşıyıcısının özelliklerini anlamak gerekir. Taşımacılığın basit ve güvenilir olması için, taşıyıcıya verilen bilgiler açısından, eşyalarımızın özellikleri ve sevkiyat yeri çok önemlidir. Taşınma günü, nakliyeciyi randevu bekleyerek arayarak, nakliye yerini, malları ve malların özelliklerini belirterek sürprizlerden mümkün olduğunca kaçınılmalıdır.

 Çünkü nakliye sigortası bir müşteri ayrıcalığıdır. Ve bu ayırt edici bir özellik. Hadımköy nakliye kamyonet, aracı vb. belirtin. Bilgileri bilmek önemlidir. Bahsettiğimiz operatörün özelliklerini net bir şekilde açıklamak ve ayrıca özelliklerini anlamak gerekir. Sevkiyatın kolay ve güvenilir olması için mallarımızın özellikleri ve taşıyıcıya sunduğumuz bilgiler çok önemlidir.

 Taşınma günü sürprizlerle karşılaşmamak için mümkünse taşıma görevlilerinin davet edilmesi ve hareket yeri, eşya ve eşyanın özellikleri hakkında önceden bilgi verilmesi tavsiye edilir.

 Teslimatta nasıl teslim alınır?

 1- Aksesuarları çıkarın

 2- Bakkal alışverişinizi planlayın

 3- Odalardan ve sırayla toplamaya başlayın

 4- Önemli ve değerli eşyalarınızı diğerlerinden ayırın

 5- Faturaları unutmayın (elektrik, su, internet)

 Nakliyat öncesi toplanma süreci

 1- Giysilerinizi bölümlere ayırın.

 2- Giysi ve mutfak gereçlerini paketleyin.

 3- Dolabınızdaki fazlalıklardan kurtulun.

 4- Boş çantalar hayatınızı kolaylaştırır.

 5- Yanınıza değerli eşyalarınızı alın.