MYB Tekstil İş Güvenliğinde Çığır Aşan İş Elbiseleri Üretmeye Karar Verdi

TAKİP ET

MYB Tekstil İş Güvenliğinde Çığır Aşan İş Elbiseleri Üretmeye Karar Verdi MYB tekstil son yıllarda ürettiği iş kıyafetleriyle ününe ün katmaya devam ediyor. İş güvenliğine oldukça önem veren MYB tekstil birçok iş elbisesi üretiyor. Tasarlama aşamasında iş güvenliğine çok önem veriliyor.

MYB Tekstil İş Güvenliğinde Çığır Aşan İş Elbiseleri Üretmeye Karar Verdi

MYB tekstil son yıllarda ürettiği iş kıyafetleriyle ününe ün katmaya devam ediyor. İş güvenliğine oldukça önem veren MYB tekstil birçok iş elbisesi üretiyor. Tasarlama aşamasında iş güvenliğine çok önem veriliyor. Üretim sırasında iş güvenliğine uygun malzemeler kullanılarak üretim yapılıyor. MYB tekstil kalitesi ile ön plana çıkan bir firma olmaya devam ediyor.  MYB tekstilde iş tişörtleri, iş pantolonları, iş önlükleri, iş yelekleri, iş montları vb. daha birçok ürün bulunuyor. Çok seçenekli ürünleri ile global bir firma olarak ilerleme devam ediyor.

Gittikçe kurumsallaşan bir şirket haline gelen MYB tekstil kurumsal firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Çalışanlar için en kaliteli iş elbiselerini üretmeye devam ediyor. Çalışanların güvenliğini her koşulda baz olan bir firma olmaya devam ediyor. MYB tekstilin gelişme, değişme ve üretme kavramlarını şirket mottoları haline getiriyor. Şirketlerinin değişime ve gelişime açık olmalarını ve yeni fikirlere açık olmaları gittikçe büyümelerine sebebiyet veriyor. MYB tekstil gün geçtikçe ne ürünler üretmeye devam ederek tekstil sanayisinde marka haline geliyor.

İş Yeleği ve İş Güvenliği Yeleği Özellikleri Nelerdir?

MYB tekstilin ürünlerinin en büyük özelliklerinden biri iş güvenliğine yer vermeleridir. Kullandıkları malzemeler ve materyaller sayesinde ürünlerin güvenli olması sağlanmaktadır. Fabrika çalışanlarının en fazla kullandıkları iş kıyafeti, iş yelekleridir. İş yeleklerinin kolsuz olmaları çalışanlara büyük kolaylık sağlamaktadır. İş yeleği fermuar veya cırt cırt gibi modellerden oluşmaktadır. İş yelekleri rahat kumaş özelliği sayesinde çalışanlara konfor sağlamaktadır. İş yelekleri aynı zamanda marka ve reklam gibi şirketi olumlu etkileyecek pazarlama özelliğini de beraberinde getirebilir. Renk ve kumaş seçimi iş güvenliği için büyük rol oynamaktadır. Yoğun trafikli ve karanlık alanlarda çalışan kişiler için reflektörlü iş yelekleri daha fazla tercih edilmektedir. İş yelekleri firmaların üretimine göre değişiklik gösterebilir.

İş güvenliği yeleği üretimi kumaş çeşitlerine, renk, fermuar çeşitlerine dikkat edilerek müşteri isteğine uygun olarak üretilmektedir. MYB tekstil aynı zamanda mühendis yeleği de üretmektedir. Mühendisler şantiye ve fabrika gibi ortamlarda çalıştıkları için iş güvenliğine dikkat etmeleri gereklidir. Bu yüzden iş güvenliği için iş yeleği kullanmaları gereklidir. Mühendis yeleği yüksek korumalı malzemeden yapılmaktadır. Yüksek korumalı malzemelerden yapılmalarının sebebi ise bazı işyerleri veya fabrikalarda yüksek voltajlı akım içeren üniteler bulunmaktadır. Olası bir yangına sebebiyet vermemek için korunaklı mühendislik yelekleri kullanılmaktadır.

Aynı zamanda topraklama yapılarak içeri girilmesi gereken büyük kimya sanayi fabrikalarında bu yalıtımlı yelekler oldukça sık kullanılmaktadır. İş yeleklerinin kullanımı oldukça önemlidir. Doğru bir malzemeden yapılan iş yelekleri çoğu zaman çalışanların hayatını kurtarır. MYB tekstil için çalışanların iş güvenli oldukça önemli olduğundan dolayı iş yelekleri üretiminde çok daha hassas davranmaktadırlar. Fiyat bakımından ise kullanılan malzemeye göre fiyat aralıkları değişiklik gösterebilmektedir.