Mineflo Zemin Kaplaması ile Sağlığınızı Koruyun

TAKİP ET

Oldukça uygun fiyatlar ile tercih edebileceğiniz Mineflo zemin kaplama uygulamaları özel bir tutkal yardımı ile zemine yapıştırılır.

Oldukça uygun fiyatlar ile tercih edebileceğiniz Mineflo zemin kaplama uygulamaları özel bir tutkal yardımı ile zemine yapıştırılır. Yapıştırıcı olarak kullanılan bu pvc zemin malzemesi bireysel sağlığa zarar vermez ve solunum yolu ile hava ile temasından kaynaklı olarak sağlık açısından bir problem oluşturmaz. İç mekan zemin kaplaması olarak Mineflo uygulamalarını tercih edebilmek için sitemizi ziyaret edebilir, herhangi bir rutubet ve su gibi dış etkenlerden kaynaklı zarara uğramadan kaliteli kaplama hizmetimizden faydalanabilirsiniz, talep et alanı üzerinden iletişim sağlamamızı da bekleyebilirsiniz.

Laminat Parke Döşeme Hizmetleri

Uzun yıllardır bu sektörde bulunarak alanında iyi bir konumda olarak işimizi sürdürmekteyiz. Yalnızca görüntü olarak ortama ferahlık ve şıklık sunmuyor, bireysel sağlığı koruyabilmek adına kullandığımız malzemelere de önem veriyoruz. Sağlamış olduğumuz hizmetlerden biri de laminat parke hizmetleridir. Taş veya kiremit görünümündeki parke uygulamaları oldukça dayanıklı ve uygun fiyatlar ile sitemizde sizlere sunulmaktadır. Kullanıldığı alan üzerinde etrafta yaşanan nemden etkilenmeyen bir tabaka oluşturulur. Bu görüntü olarak doğal bir ahşap izlenimi sunarken kalite olarak da uzun yıllar kullanabilmeyi sağlamaktadır laminant parkeler oluşturulurken ana malzeme olarak reçine kaplı selüloz kullanılmaktadır. Bu yapıya hem sert hem de şeffaf bir görüntü sunar. Dayanıklı laminant ürünümüze ulaşabilmek, Mineflo fiyatları üzerine bilgi alabilmek ve zemininiz üzerinde uygulatmak isterseniz bizlerle whatsapp hattımız üzerinden irtibata geçebilirsiniz.