Milli Futbol Takımının Ve Türk Futbolunun Efsane Kalecilerinden

TAKİP ET

Büyükler milli futbol takımının ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Özcan Arkoç, 81 yaşında hayatını kaybetti. Büyükler milli futbol takımının ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Özcan Arkoç, 81 yaşında hayatını kaybetti.

 

Büyükler milli futbol takımının ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Özcan Arkoç, 81 yaşında hayatını kaybetti. Büyükler milli futbol takımının ve Türk futbolunun efsane kalecilerinden Özcan Arkoç, 81 yaşında hayatını kaybetti. Türk futbolunun efsane kalecilerinden Özcan Arkoç'un Almanya'da vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Özcan Arkoç'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, yakınlarına ve istanbulbahis futbol camiasına başsağlığı dileriz. "giymişti.türkiye Wafa, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları Arkoc, Avusturya'da Avusturya Viyana, Almanya'da Hamburg'da ay yıldızlı forma toplam 28 maçın 9'u dahil olmak üzere alışık.
Takımda 3 pozisyon. Lig 1 Grup 19. Yeşilyurt Belediyespor
Takımda 3 pozisyon. Lig 1 Grup 19. Yeşilyurt Belediyespor 40 43.lig birinci grubunun 19. haftasında Yeşilyurt Belediyespor, Edirne Belediyesi Paş Edirnespor'u 1-0 mağlup etti ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Yeşilyurt Belediyespor, Halil Çelik'in golüyle oyunda 1-0 galip geldi. Yeşilyurt Belediyespor 71. dakikada kritik bir 3 puan alırken, kalan dakikalarda başka gol olmadı.