Michelin Oto Lastikler

TAKİP ET

 

Aracınızın zeminle tek temas noktası olan lastikler güvenliğinizi ve sürüş konforunuzu doğrudan etkiler. Güvenilir ve alanında uzman lastik markaları arasından lastik seçimi yapmanız bu yüzden tavsiye edilir. 1888’den beri üretim yapan Fransız lastik markası Michelin araç sahiplerine maksimum konforu sunarken güvenle yola devam etmelerini sağlıyor. Her araç tipine ve her mevsime uygun lastik çeşitleri ile araç sahiplerinin en çok tercih ettiği lastik markalarından biridir.

Michelin Oto Lastik Fiyatları

Lastik fiyatlarını belirleyen 2 kriter vardır. Bunlar marka/model ve lastik ebatı. Michelin geniş ürün portföyü ile yaklaşık her lastik ebatı için üretim yapmaktadır. Michelin’in ürün ailelerine göre de oto lastik fiyatları değişiklik göstermektedir. Servislet çözüm ortaklığı ile her zaman en uygun fiyatlı Michelin lastik modellerine sahip olabilirsiniz.

Michelin Oto Lastik Ömrü

Michelin oto lastikleri doğru saklama koşullarında muhafaza edildiğinde 10 yıl raf ömrü vardır.  Lastik araca takıldıktan sonra kullanıldıkça aşınır ve eskir. Aşınan lastiğin performansı düşer ve güvenlik zafiyetine yol açabilir. Bu yüzden oto lastiğinizi kullanmaya başladıktan 2 sene sonra düzenli diş derinliği kontrolü ve bakım yaptırmanız tavsiye edilir. 

Michelin Oto Lastik Desenleri

Michelin lastiklerini 7 ürün ailesine ayırır. Bunlar, yakıt tasarrufunu hedefleyen Energy, konfor ile öne çıkan yaz lastiği ürün ailesi Primacy, performans yaz lastiği olan Pilot, SUV ve 4X4 araçlar için üretilmiş Latitude, kamyonet/hafif ticari oto lastiği Agilis, yeni nesil teknoloji ile üretilen 4 mevsim lastiği Crossclimate ve zorlu kış koşullarına hazırlıklı olmanızı sağlayan Alpin’dir. Her ürün ailesi desenleri ile ön plana çıkar va araç sahiplerine güvenli ve konforlu sürüş deneyimi sunar. 

Crossclimate 2

Araç sahiplerinin her mevsim koşuluna hazırlıklı olması için üretilen Michelin Crossclimate serisi ile sürüş deneyimi artık yılın 365 günü daha güvenli. Michelin’in en yeni 4 mevsim lastiği Crossclimate 2 üstün fren performansı, kuru ve nemli zeminlerde yol tutuş kabiliyeti, karlı ve buzlu zeminlerde kuvvetli çekiş gücü ile 4 mevsim lastikler arasında öne çıkan lastik serisi. Kış aylarının zorlu geçmediği ve mevsim geçişlerinin yumuşak olduğu bölgelerde tercih edilen 4 mevsim lastikler yeni nesil teknoloji ile her türlü hava koşulunda yaz ve kış lastiğine en yakın performansı gösterir. Michelin’in 4 mevsim lastiklerini incelemek ve satın almak için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Primacy 4+

Michelin Primacy, kuru ve nemli zemine özel tasarlanmış, binek/otomobil ve SUV/4X4 araçlar için üretilen ürün ailesidir. Primacy ürün ailesinin en yeni üyesi Michelin Primacy 4+ lastiği uzun süreli güvenliği garanti eden, nemli zeminde kategorisinde lider fren kabiliyeti ile öne çıkar. Michelin Primacy ürün ailesi otomobil üreticileri tarafından da en çok tercih edilen lastik grubu olarak öne çıkar. Michelin’in yaz lastiklerini incelemek ve satın almak için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Pilot Sport

5Michelin’in en çok ödül alan Michelin Pilot serisi sürat lastiği olarak üretilmiştir ve aynı zamanda güvenlikten ödün vermeyerek araç sahipleri tarafından yüksek puan almıştır. Araç sahiplerine uzun süren yol hakimiyet, pist performansı ve daha istikrarlı bir sürüş deneyimi sunar. Performans lastik sevdalılarının tercihi Michelin Pilot serisi sizlere bambaşka bir sürüş deneyimi sunar. Michelin’in yaz lastiklerini incelemek ve satın almak için sitemizi inceleyebilirsiniz.