Meşhur Avşa Adası Plajları

TAKİP ET

Yıl içerisinde birçok farklı turist ve yerleşim yerine bağlı olarak birçok ziyaretçi kendi içerisinde Avşa Adası meşhur plajları ile birlikte ziyaretçilerini ağırlar.

Yıl içerisinde birçok farklı turist ve yerleşim yerine bağlı olarak birçok ziyaretçi kendi içerisinde Avşa Adası meşhur plajları ile birlikte ziyaretçilerini ağırlar. Mevsimsel olarak mevcut nüfusunun 5 katı olarak ziyaretçi ağırlayan adalar ve plajlar kendi içerisinde vermiş olduğu hizmetler ile birlikte insanların rahatlıkla kalabilecekleri otel ve apartlar oluşturulur.
Avşa adalarının en meşhur plajları olarak bilinen Avşa plajı yıl içerisinde en çok ziyaretçi ağırlayan plajlarıarasındadır. İskelenin sağında ve solunda uzanan kumsal boyunca kişilerin bu alanlarda yürüyüş ve birçok farklı su sporlarını yapması gerçekleştirilir. Diğer plajlar ise şöyle değerlendirilebilir;

Yiğitler plajı

Çınar koyu Çınar plajı

Altınkum plajı

Değirmen ardı plajı

Kumbaşı plajı

Karadut plajı

Tavşanlı plajıolmak üzere birçok farklı plajlar bulunur. Plajların birbirine yakın olması ile birlikte ulaşım sıkıntısı çekilmez.  Bu saydığımız plajlar en meşhur plajlar arasındadır. Bu plajlar da ailenizle veya arkadaşlarınızla rahatlıkla tatil fırsatlarını değerlendirebilir ve birçok farklı su sporuyla gününüzü değerlendirebilirsiniz.

Avşa Otellerinin Kalabalıklığı

Gün içerisinde birçok farklı turist ve ziyaretçi ağırlayan Avşa Adaları ziyaretçilerin rahat bir şekilde bu alanlarda ikamet etmesi için Avşa otelleri adı altında düzenlediği 200'den fazla ikamet yeri oluşturur. Ziyaretçilerin bu alanlarda günübirlik, haftalık veyahut belirli bir takvim düzenine göre tatil planlarını oluşturabilir ve hijyenik kurallar çerçevesinde bu alanlarda istediği kadar kalabilir.

Erken Otel Ayırtmak

Tatil planınızı oluşturmadan önce otellerdeki yer fırsatlarını değerlendirmek ve erken rezervasyon yapmak her zaman daha iyi olacaktır. Çünkü Avşa Adaları bulunduğu mevcut nüfusu 5 katını yaz sezonunda değerlendirmektir 200'den fazla yerleşim yerinin bulunmasına bağlı olarak ziyaretçilerin erken rezervasyon yaptırması ve tatil planlarını oluşturması önemlidir. Birçok farklı otel fırsatlarını ve tatil imkânlarını değerlendirmek için Avşa sitesini inceleyerek hizmet alabilirsiniz.

Avşa Adalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

AvşaAdası’nın yaklaşık uzunluğu 7 kilometre olmakla birlikte genişliği 4 kilometredir bu alanlarda ve bu sahillerde sevdikleriniz ile rahatlıkla yürüyüş yapabilir ve adının çevresindeki birçok plajları ziyaret edebilirsiniz. Geniş plajlara sahip olması ile birlikte bu plajları ziyaret eden kişilerin telefonlarını yanında ayırmaması ve gerekli önlemlerin alınması ile birlikte yaşam alanlarından çok fazla uzaklaşmaması gerekir.
Kişilerin telefonlarını yayında ayırmaması ile birlikte şarj aletlerinin yaşam alanlarında mevcut bir şekilde bulunması ve telefon şarj oranın sürekli olarak yüksek olması gerekir. Tabii ki bu adalara vardığınız zaman burada sizi karşılayacak olan komisyonculara güvenmemeniz ve onlara paranızı kaptırmamanız için alanında uzman firmalardan yaptım almanız gerekir. Komisyoncuların tek derdi ve amacı cebinizdeki parayı almak ve sizi yarı yolda bırakmaktır. Bu yüzden alanında uzman firmalardan yardım ve destek aldığınız zaman Avşa adalarının düzenlemiş olduğu gezi turlarına katılarak bu alanlardaki tarihi eserleri ve tatil dokusunu keyifle yaşayabilirsiniz. Tatil imkanları ve otel ve fırsatlarını değerlendirmek için Avşa sitesini ziyaret edebilirsiniz.