Mersin Estetik Ve Cerrahi Fiyatları

TAKİP ET

Türkiye'de ve dünya da son yıllarda şekil ve fonksiyon bozuklukları nedeni ile milyonlarca insan estetik ve plastik cerrahi müdahaleler için uzman doktorlara başvurmaktadır.

Türkiye’de ve dünya da son yıllarda şekil ve fonksiyon bozuklukları nedeni ile milyonlarca insan estetik ve plastik cerrahi müdahaleler için uzman doktorlara başvurmaktadır. Mersin estetik doktorları da bu tür şikâyetler için hizmet vermektedirler. Burun, kulak, çene yüz, vücut gibi birçok problemlere umut ışığı olan doktorlarımız sayesinde bu alandaki gelişmeler son yıllarda daha fazla artmakla beraber talebi de artırmıştır. Bu zor, dikkatli çalışma, tecrübe ve titizlik isteyen uygulamalar kişilerin problem ve isteklerine göre farklılık göstereceğinden uzman doktorların bilgi ve yönlendirmeleri ile maliyetleri belirlenir. Bu yüzden estetik işlemlerinde sabit fiyat söylemek yanlış olur.

Mersin Plastik Cerrah

Estetik cerrahi, Ameliyatsız estetikler ve özel estetikler ile Mersin plastik cerrahlar son günlerde en çok talep gören cerrahlardır. Burun estetiklerinden, meme estetiğine, vücut estetiğinden yüz estetiğine kadar birçok problemlerinizde Mersin cerrahlarımızdan op. Dr. Necmettin Tütüncü bu alanda oldukça üstün başarılara imza atmıştır. Daha fazla bilgi için necmettintutuncu ziyaret edin. Özellikle Piezo ultrasonik burun estetiği, meme, karın estetiği, vücut estetiği, yüz estetiği, özel estetik gibi birçok alanlarda yapılan estetik gelişmeleri gün geçtikçe daha kolay ve daha fazla talep gören uygulamalar haline gelmiştir. Kendini bu alanda geliştiren ve halen Mersin VM Medikal Park Hastanesinde hastalarının memnuniyetlerini en iyi şekilde karşılayan doktorumuz alanında en çok tercih edilen estetik ve plastik cerrahi uzmanıdır.

Plastik Cerrahi Mersin

Mersin VM Medikal Park Hastanesi estetik ve plastik cerrahı uzmanı Necmettin Tütüncü Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Kendi kişisel tercihi ve ilgisi doğrultusunda seçtiği alan estetik ve plastik cerrahi alanında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi uzmanlık eğitimleri alarak alanında en başarılı estetik ve plastik cerrahı olmayı başarmıştır. İlk görev yeri Tokat Devlet hastanesi Plastik cerrahi kliniği olarak sağladığı üstün başarılarla oldukça fazla talep gören doktorlardan biri olmuştur. Görev aldığı yerlerde hastaların memnuniyetini üst seviyelerde tutmuştur. 2019’dan bu yana Mersin VM Medikal Park hastanesinde halen uzman estetik ve Mersin plastik cerrah olarak hizmet vermektedir.

Mersin Estetik Cerrahi

Estetik uygulamalarda milimetrik farklar çok önemlidir. Bu yüzden estetik için çok önemli olan bu milimetrik farkları sadece alanında uzman olan estetik ve plastik cerrahilerden başkası anlayamaz. Mersin estetik cerrahi alanında uzmanlaşmış doktorları üstün başarıları sayesinde birçok sağlık problemlerine çözüm bulunabildiği gibi, estetik görünümlerde de sanatsal dokunuşlar göz alıcı şekilde belirgin olmaktadır. Burun estetiği, kepçe kulak estetiği, meme estetikleri, kalça estetikleri ve daha birçok özel estetikler sayesinde güzelliğinize güzellik katmak artık bir hayal değil. Op. Dr. Necmettin Tütüncü estetik ve plastik cerrahi alanında üstün başarıları ile her türlü sağlık, güzellik ve özel estetikleriniz için Mersin’de sizlere hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgi için necmettintutuncu ziyaret edebilirsiniz.