Mahmut Toptaş ve hanımı zatürre nedeniyle hastaneye kaldırıldı

TAKİP ET

Karamanlı Mahmut Toptaş hoca corona teşhisi nedeniyle hastanede tedavi görmeye devam ediyor. 'Şifa Tefsiri' ve 'İslam Hukukunun Önemi' gibi birçok önemli eserin müellifi

'Şifa Tefsiri' ve 'İslam Hukukunun Önemi' gibi birçok önemli eserin müellifi, Milli Gazete Yazarı Mahmut Toptaş Hoca ve hanımı zatürre nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Kıza Şifa Toptaş Yaptığı Açıklamada 

Canım babam Mahmut Toptas ve canım annem Havva Toptaş
dün ikindinden itibaren ciğer filmlerindeki zatürre den corona şüphesi ile hastanedeler. En son annem beni iyileştirmeye gelmişti ozamandan beri hasta 10 gündür şimdi babamda hasta. Bu sebeple vicdanen de üzgünüm. İnşallah sonuçları negatif çıkar . Ülkece hatta dünyacak dua halindeyiz ama annem için ve babam içinde dua ederseniz sevinirim. Kendinize dikkat edin

Allah razı olsun tüm dualarınız için. Tek tek cevap yazamadım. annemin bugün sonucu negatif çıktı çok şükür. Ama babamın bir ikinci evre tedaviye geçildi tekrar test yapılıyor. İyileşrne kadar hastahane de olacaklar bilgilendirmek istedim .

Şifa Tefsiri' ve 'İslam Hukukunun Önemi' gibi birçok önemli eserin müellifi, Milli Gazete Yazarı Mahmut Toptaş Hoca ve hanımı zatürre nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Milli Görüş camiasını üzen haber sonrası Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Mahmut Toptaş Hocanın durumu hakkında bilgi verdi.

Mahmut Hoca ile görüştüğünü belirten Kurdaş," Mahmut Hocamızla görüştüm sesi gayet iyiydi. 'Sıkıntımız ve derdimiz yok' dedi" açıklamasında bulunarak usta yazarın son durumu hakkında bildi verdi.

Bizde milligazete.com.tr ailesi olarak Mahmut Toptaş Hocamıza ve eşine Allah'tan şifa diliyor, aramıza döneceği günü bekliyoruz.