Lurex Moda ile En Güzel Kot Ceketleri Keşfet

TAKİP ET

Lurex Moda kurulduğu 2010 yılından itibaren giyim sektörüne birçok yeniliği kazandıran ve yılmadan çalışan bir kuruluştur.

Lurex Moda kurulduğu 2010 yılından itibaren giyim sektörüne birçok yeniliği kazandıran ve yılmadan çalışan bir kuruluştur. Lurex Moda en başta ticari faaliyetlerine Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyaya toptan satış işlemini gerçekleştirerek başlamıştır. Firma daha sonra 2019 yılında e-ticaret sektörüne ve sosyal medyaya hızlı bir giriş yaparak müşterilerine 7 gün 24 saat güvenli alışveriş yapma hizmeti sunmuştur. Lurex Moda bünyesinde son derece geniş bir ürün seçeneğini barındırmaktadır. Özellikle mevsim geçişlerinde en çok tercih edilen ürünlerden olan kot ceket modelleri kuruluşun ürün yelpazesi içerisinde geniş bir yer tutmaktadır.

Gençlerin tercihi kot ceketler

Özellikle mevsim geçişlerinde yani ilk bahar ve son bahar dönemlerinde kot ceketler sıkça kullanılan ürünlerdir. Yine serin yaz akşamlarının ya da sıcak kış akşamlarının vazgeçilmez parçalarından biridir. Bu anlamda her bireyin kadın ya da erkek fark etmeksizin dolabında iyi bir kot ceketi bulunmalıdır. Lurex Moda en kaliteli kumaşlarla en trend modelleri buluşumu neticesinde ortaya çıkan kot ceket çeşitlerini uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştırmaktadır. Kesintisiz ve herhangi bir sıkıntı yaşanmadan ulaşım sağlanması için ülkemizin lider kargo şirketleri ile paydaş olarak hareket etmektedir. Firma kurulduğu günden bu yana %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak satış öncesi ve satış sonrasında müşterilerine her konuda destek olmaktadır. Öte yandan internet sitesi üzerinden firma güvenli ödeme seçenekleri ile hizmet sunar.
Kaynak: https://www.lurexmoda.com/ceket