Lig Ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Teknik Direktörü

TAKİP ET

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki yerinin kendilerini Süper Lig'e çıkaracak pozisyon olduğunu söyledi TFF 1'inci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki yerinin kendilerini Süper Lig'e betamara taşıyacak pozisyon olduğunu söyledi.

 

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki yerinin kendilerini Süper Lig'e çıkaracak pozisyon olduğunu söyledi TFF 1'inci Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki yerinin kendilerini Süper Lig'e betamara taşıyacak pozisyon olduğunu söyledi. Ve bundan sonra kaliteyi artırmayı ve yerlerini korumayı hedefliyorlar. Sağlam, nuri Asan tesislerinde son haftalarda oyun kalitesinin arttığına işaret etti.
Elde ettiğimiz iyi sonuçlarla oyun kalitemiz biraz daha artacak ve oyuncularımızın uyumu daha eğlenceli bir oyunla sonuçlanacaktır. Öncelikle hedefimiz ligde istediğimiz konumu almaktı. Bundan sonraki hedefimiz mücadele gücümüzü artırmak, oyunun kalitesini artırmak, yerimizi korumak ve alacağımız sonuçlarla daha yukarılara tırmanmak.