Lida Jel Faydaları Nelerdir?

TAKİP ET

Doğal içeriği ve cilt sağlığına yararlı bileşenleri ile LİDA JEL sektörünün ileri gelen markaları arasında yer alır.

 

Doğal içeriği ve cilt sağlığına yararlı bileşenleri ile LİDA JEL sektörünün ileri gelen markaları arasında yer alır. Yüksek performans gösteren kaliteli ürünleri sayesinde cilt bakımı kategorisinde en fazla tercih edilenlerden biridir. Lida Jel; cilt tarafından kolayca emilen formülasyonu ve deriyi tazeleyen yapısı ile cilt problemlerine savaş açar. Lida Jel faydaları şu şekilde sıralanabilir:

• Selülit problemi yaşayan kişilerin derialtını iyileştirererek portakal kabuğu dokusunun düzelmesine yardımcı olur. Aynı zamanda kan dolaşımını hızlandırarak incelmeyi sağlar.

• Vücuttaki sarkık görüntünün ortadan kalkmasını destekler.

• Cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarını büyük oranda tek başına karşılar.

• Sürüldükten sonra yapışkanlık hissi oluşmaz.

• Cilt üzerindeki deriyi iyileştirerek pürüzsüz bir görünüme kavuşulmasını sağlar.

• İçerisinde bulunan maddeler sayesinde ısıtıcı özelliği bulunan Lida gel yağ yakımına da destek olur.

Lida Jel İçinde Bulunan Doğal Bileşenler

Cilt bakımı üzerine geliştirilen içerikleri ile Lida Jel farklı problemlerin tedavi sürecinde kullanılır. Cilt sağlığını önemseyen marka; selülit kreminden varis kremlerine kadar geniş ürün yelpazesine sahiptir. Lida Jel içerisinde bulunan biberiye, nane yağı gibi doğal içerikler; markanın doğa ve çevreye de saygı gösterdiğinin en büyük örneğidir. Masaj yoluyla deri altını hareketlendiren Lida Jel, bölgesel gevşemelere karşı önlem olarak kullanılır. Ayrıca içeriğinde bulunan at kestanesi, ökse otu, rezene gibi doğal bitkiler cilt dokusunun sıkılaşmasını sağlar. Markanın ürünleri arasında yer alan sıkılaştırıcılar vücut sağlığına zarar vermeden problemli bölgelerin tedavisinde kullanılır. Kas ağrıları, ödem gibi sorunlara karşı masaj yolu ile yapıldığında rahatlatıcı bir etki gösterdiği gözlemlenmiştir.

Lida Jel Ürünlerinin Kullanımında Etkili Yöntem Hangisidir?

Her cilt tipine uygun olan markayı kuru, yağlı ve karma ciltler kullanabilir. Özellikle yağlı cilt yapısına sahip kişiler bu ürünleri kullanırken bölgenin ihtiyacını tam karşılayacak miktarda kullanmalıdır. Günde iki kere olmak üzere sabah ve akşamları problemli bölgelere masaj ile uygulandığında cildi parlaklaştırır. Bu ürünler kuru fırçalama ile kullanıldığında ise cildin daha dinç olmasına ve hücre yenilenmesine yardımcı olur. Bu ürünleri kullanırken vücut üzerinde yara varsa o bölgelere gelmeyecek şekilde sürülmesi gerekir.Lida Selülit Karşıtı jel ürünlerine resmi satış noktalarından veya Lida Jel sipariş hattı üzerinden sahip olabilirsiniz.